Tiks prezentēts ceļojuma stāsts par Papua Jaungvineju

13. februārī plkst.17.00 Rīgas Centrālajā bibliotēkā (Brīvības ielā 49/53, 2. stāvā) sadarbībā ar apgādu “Jumava” tiks prezentēta ceļotāja Pētera Struberga grāmata “Papua Jaungvineja tuvplānā”, kas izdota apgāda ceļojumu aprakstu grāmatu sērijā Aiz apvāršņa.

Grāmata aicina doties piedzīvojumiem bagātā ceļojumā uz otrā pasaules malā esošo Papua-Jaungvineju. Mūsdienās bijušo cilvēkēdāju zeme ir slavena ne vien ar savu eksotiku, bet arī ar ceļošanai bīstamiem apstākļiem. Lasītājus gaida ciemošanās pie unikālām ciltīm, būs iespēja iepazīt papuasu savdabīgo kultūru, dzīvesveidu un no senčiem pārmantotās tradīcijas. Pie viena arī uzzināsiet, ka šajā zemē laiku pa laikam vēl joprojām kāds tiek apēsts un kas jādara, lai bezbailīgi ceļotāji nenokļūtu laupītāju nagos.

Grāmatas autors: “Spilgtie ceļojuma laikā gūtie iespaidi pastāvīgi nodarbina manu prātu līdz brīdim, kad tie ir aprakstīti kārtējā grāmatā, dodot iespēju arī citiem cilvēkiem iepazīt tālas un eksotiskas zemes.”

Pēteris Strubergs ir nenogurdināms pasaules apceļotājs un regulāri publicē ceļojumu aprakstus, rakstījis arī dzejoļus un humoreskas. Viņš bieži viesojas bibliotēkās un skolās, lai tiktos ar lasītājiem, kuri ir atzinīgi novērtējuši grāmatās apkopotās ceļojumu piezīmes. Autors ir pabijis vairāk nekā 80 pasaules valstīs, un jaunā grāmata ir devītais ceļojums, kas apkopots grāmatā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar