“Labo darbu nedēļa 2013” noslēguma pasākums

21.oktobrī “Labo darbu nedēļa 2013” visā Latvijā noslēgusies. Padarīto darbu daudz, katrs veikts ar īpašu rūpību un mīlestību! Priecājamies par skolu un skolēnu aktivitāti!

Šogad “Labo darbu nedēļā” iesaistījušās 244 skolas no dažādiem Latvijas reģioniem , kā arī daudzas Rīgas skolas. Pierīgā aktīvākās bijušas: Ogres, Ikšķiles, Ādažu, Carnikavas skolas, savukārt reģionos:   Limbažu, Rubenes, Trapenes, Zantes, Kokneses, Nītaures, Liepnas, Aulejas, Palsmanes, Vecpiebalgas, Mežgaļu,  Elejas, Straupes, Cēsu, Bauskas, Skrīveru, Vaboles, Rožupes,  Zemgales, Staiceles, Madonas, Jelgavas, Kārsavas, Kalsnavas, Dekšāru, Saldus, Cesvaines, Liepājas, Preiļu, Lažas, Ilūkstes, Viļakas un Škibes skolas.

Paveikts daudz! Darbi mazāki un lielāki. Apkārtnes sakopšana, ciemošanās pie vientuļajiem pensionāriem, palīdzība dārza darbos. Apmeklētas dzīvnieku patversmes, sakārotas skolas, iztīrīti autobusi, lai šoferīšiem prieksJ, iepriecināti seniori ar dziesmām un pašu sarūpētām dāvaniņām, iepriecināti Bērnu slimnīcas bērni, sakārtotas bibliotēkas, nodotas asinis,  vāktas ozolzīles dzīvniekiem, vākta makulatūra, palīdzēts mazākajiem skolēniem, novadītas radošas darbnīcas un koncerti un vēl  daudzi, daudzi labie darbi!

Paveiktie labie darbi un to darītāju skaits vēl tiek apkopoti.

Kā jau akcijas organizatori – labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv” un HK “Dinamo Rīga” bija plānojuši, 21.oktobrī “Labo darbu nedēļas” noslēgumā dosies uz skolu, kuras skolēni bijuši aktīvākie labo darbu darītāji.

Izvēlēties, uz kuru skolu doties, bija grūti un sarežģīti, jo daudzas no skolām izcēlās ar īpašu aktivitāti, darba prasmi un vēlmi palīdzēt. Tika sastādīta speciāla komisija, kura lēma par labu mazai skoliņai Kandavas novadā – Zantes pamatskolai.

21.oktobrī, plkst 14:00 Zantes pamatskolā viesojās akcijas organizatori, dziedātāji Mārtiņš Ruskis un Košā jeb Anita Intaite, “Pārsteigumu karuselis”, pasākumu vadīja Jogita Pūpola un Kašers.

Skolēniem bija iespēja pašiem aktīvi piedalīties pasākumā, kā arī 100 skolas bērni saņēma pārsteigumu no HK Dinamo Rīga – iespēju apmeklēt klātienē HK “Dinamo Rīga” spēli “Arēnā Rīga”.

Akcijas organizatori saka lielu paldies visiem, kuri iesaistījās “Labo darbu nedēļā”! Darot kopā, var paveikt vairāk labu darbu!

TOP Komentāri

avatar