„Jumprava” grandiozi noslēdz 30 jubilejas gadu

Jubilejas gadā grupa „Jumprava” ir paveikusi daudz – ierakstījusi un izdevusi CD „Laiks runā”, ko prezentēja maijā, ar labāko dziesmu koncertiem viesojusies 11 pilsētu koncertzālēs un kultūras centros, sniedzot 15 koncertus vairāk kā 10 tūkstošiem klausītājiem. Par godu jubilejai ir tapis „Jumprava 30” ķiršu portvīns, kā tapšanā roku pielika paši grupas dalībnieki Normunda Labrenča vadībā. 

Gada ietvaros Ainars Ašmanis, Aigars Grāvers, Aigars Grauba un Aigars Krēsla ir sadarbojušies arī ar kori Aura, Edgara Vītola vadībā, un plāno šo sadarbību turpināt arī 2015.gadā. Tāpat puiši un grupas jubileja ir bijusi labs iemesls grupas Aurora atjaunošanai. Daudzu „Jumpravas” dziesmu autors Ritvars Dižkačs viesojās Latvijā, lai apvienotu 80.gadu beigu populāro grupu Aurora un uzstātos koncertos Palladium koncertzālē novembra vidū.

Nākamajā gadā grupa plāno turpināt jau šajā gadā iesāktos darbus – izdot Palladium koncertierakstu DVD un blu-ray formātos, sadarboties ar dažādiem māksliniekiem, kā arī turpināt darbu pie filmas „Es un Jumprava”. 2015. gadā Jumprava uzstāsies atsevišķos koncertos, ir spriests arī par labāko dziesmu CD izlases izdošanu un ar lielāku notikumu atzīmēt Aigarus augusta beigās.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar