Fabrikanti un skatītāji otro iespēju dod Ravitai

Vakar pēc atgriešanās koncerta Jaunajā Talantu Fabrikā atgriezās Ieva, taču šodien tika izspēlēta vēl viena laimes rulete. Fabrikanti iekšējā balsojumā vienbalsīgi lēma, ka viņi paši savā pulciņā atgriežamies redzētu Ravitu vai Guntu.

Izdarīt pirmo izvēli par labu kādam no saviem izbalsotajiem kolēģiem fabrikantiem nebija grūti un sākotnēji, nobalsojuši par Rihardu, Guntu un Ravitu, tomēr kopīgā apspriedē viņi izlēma pirmo iespēju dot Ravitai.

Taču pie otrās izvēles fabrikanti apstājās. Un teju vai īstu drāmas cienīgu ietiepību parādīja Dāvis un Pāvels. Lai arī vairākums bija par Riharda atgriešanos – Pāvels un Dāvis bija pret:

Mums ir vienalga kurš ienāks, bet mēs nevaram vienkārši izlemt, kuram tas ir lietderīgāk.”

Spēles noteikumi paredz, ka balsojumam ir jābūt vienbalsīgam par visiem 100%, tāpēc pārējiem Dāvi un Pāvelu bija jāpārliecina, vai arī jāpiekāpjas. Elizabete, Edgars, Ilze, Kristīne un Ieva piekāpās tiepšām. Neskatoties uz to, ka Gunta pati bija par Riharda atgriešanos un vēl pēdējā brīdī mēģināja pārliecināt Dāvi piekāpties pārējiem sakot, ka viņas plānus ar šādu izvēli izjaukt nav iespējams, jo viņai tādu nemaz nav, fabrikanti vienojās ka otra, kura cīnīsies par atgriešanos šovā šovakar būs Gunta.

Edgars paziņojot komandas lēmumu teica: “Gunta. Mēs varam piekāpties tikai uz vienu pusi, uz Guntas pusi, jo Guntas atbalstītāji nepiekāpsies par Rihardu.”

 Pārējais jau tika nodots skatītāju rokās un viņi atgriezties Jaunajā Talantu Fabrikā ļāva – Ravitai.

Cik ilgu laiku mentora Edgara Kramiņa komanda atkal būs pilnā sastāvā? Un ar ko skatītājus pārsteigs, un viņu cerības attaisnos Ravita, tad jau redzēs.

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Mambo Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Mambo
Viesis
Mambo

Pašiem fabrikantiem bija grūti vienoties, man ļoti patika Guntas dziesma