Vai “Rīgas Satiksme” aizliedz politiskajiem konkurentiem braukt sabiedriskajā transportā?

Liels bija ZZS Rīgas saraksta līdera Gunta Belēviča pārsteigums šodien, saņemot informāciju, ka SIA “Rīgas satiksme” vadītājs L.Bemhens, neatsaucoties uz nevienu normatīvā akta pārkāpumu, ir uzdevis SIA “Pilsētas līnijas” noņemt no tramvaja un autobusiem Rīgā ZZS reklāmas tekstus “Šeit Tu vari satikt Zaļo un Zemnieku savienības deputātu kandidātus” un “Iekāp, Tu sastapsi domubiedrus”. Šāds L.Bemhena solis varētu būt pamatots vienīgi tad, ja ZZS deputātu kanditātiem būtu aizliegts pārvietoties Rīgas sabiedriskajā transportā, kas būtu absurdi un neiedomājami demokratiskā un tiesiskā valstī.

Kas zina, varbūt SIA “Rīgas satiksme” vadība ar vienu kāju ir jau atgriezusies totalitārā režīma laikos?

Jāpiebilst ka šo ZZS reklāmu dizains un teksti bija iepriekš saskaņoti visās nepieciešamajās instancēs, tai skaitā arī uzņēmumā SIA “Rīgas satiksme”.

ZZS Rīgas saraksta līderis Guntis Belēvičs saka: “Es nespēju noticēt, ka mūsu konkurenti Rīgā ir tik lielā mērā ir nobijušies no mums, ka nolaižas līdz primitīvai un godavīru necienīgai administratīvo resursu izmantošanai, cenšoties panākt ZZS reklāmas aizliegumu. Es aicinu visus mūsu kokurentus uz godīgu priekšvēlēšanu cīņu. Spēkosimies ar idejām, ar programmām un darbiem, nevis politiskās skaudības apmigloti, uz diviem mēnešiem kļūstot par apsmieklu visiem rīdziniekiem. ”

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar