Ziemassvētku dāvanas meitenēm

Tuvojoties decembrim daudzi noteikti sāk domāt par dāvanu iegādi gan lielajiem, gan mazajiem Ziemassvētku svinētājiem. Tieši bērni ar nepacietību gaida dāvanas un pārsteigumus, kas būs nolikti zem egītes. Sniegsim padomus un idejas, kādas dāvanas Ziemassvētkos izraudzīties meitenēm, lai Ziemassvētki sagādātu brīnumainu prieku.

Lelles

Gan lielākām, gan mazākām meitenēm patīk lelles. Leļļu piedāvājums šobrīd ir ļoti iespaidīgs, tāpēc piemērotas lelles var atrast ikvienai meitenei. Varētu pat teikt, ka otro popularitātes vilni ir ieguvušas Barbie lelles. Šīs lelles ir skaistas un pievilcīgas, Barbie lellēm varat iegādāties klāt arī dažādus aksesuārus, drēbes, auto, rotas u.c. Kas rotaļāšanos ar šīm lellēm padarīs daudz saistošāku.

Monster High lelles varētu patikt sākumskolas vecuma meitenēm. Šī modeļa lelles ir ļoti elastīgas, tās izliecas 11 vietās. Monster High lelles ir dažādas tematikas jeb stila. Katrai lellei līdzi nāk arī dažādi aksesuāri, piemēram, somiņa, dzīvnieciņš, našķis, ķemme u.c. Uzdāvinot Monster High lelli, mēs garantējam, ka tas būs īpaši patīkams pārsteigums ikvienai jaunajai dāmai. Ar šo lelli var izspēlēt lomu spēles, izdomāt stāstus un piedzīvojumus.

Leļļu aksesuāri

Protams, ir saistoši un aizraujoši spēlēties ar lellēm, bet krietni vien jautrākas rotaļas ir tad, ja šīm lellēm ir arī dažādi aksesuāri. Piemēram, lielāka izmēra lelles kā Baby Born var vizināt leļļu ratiņos, to barot, pārģērbt un pat pabarot. Meitenēm patīk iejusties mammu lomā un spēlēties ar lellēm, ko var apģērbt, vizināt ratos un pabarot. Dodiet viņām šo iespēju un sagādājiet jēgpilnas dāvanas.

Mazāka izmēra lelles var dāvināt kopā ar leļļu māju. Spēļu leļļu māja var būt lielisks palīgs, kā vairākas stundas no vietas pavadīt aizraujošās rotaļās un lomu spēles. Lelļu mājas priekšrocība lielākoties ir tāda, ka bērns to var iekārtot tā, kā vēlas. Līdz ar to arī atvērt sevī radošumu. Gluži kā lelles un rotaļlietas, arī leļļu mājas ir dažādas kvalitātes un materiālu. Izturīgas un drošas leļļu mājas, kas kalpos ilgāku laiku noteikti būs no koka. Koka leļļu mājas ir arī estētiski pievilcīgas un var iekļauties bērnu istabas interjerā.

Katrai leļļu mājai ir pieejamas arī mēbeles, kas var nākt komplektā vai arī var būt nopērkamas atsevišķi. Vecāki var aicināt bērnus leļļu mājas mēbeles veidot pašiem no dažādiem materiāliem, kas var būt jauka nodarbe vecākiem kopā ar bērniem.

Izglītojošas dāvanas

Jūs vislabāk pazīstat savus bērnus, tāpēc varat piemeklēt piemērotākās dāvanas. Iespējams, ja ne lelles, ne leļļu māja vai citi aksesuāri nav šobrīd topā, tad varat padomāt par izglītojoša rakstura dāvanām. Piemēram, grāmatām. Ja zināt, kadas ir bērna intereses, tad grāmatu piemeklēt būs ļoti viegli. Pie izglītojošām dāvanām noteikti jāmin arī dažādas galda spēles. Galda spēļu spēlēšana var kļūt par regulāru un interesantu ģimenes tradīciju, kas satuvina ģimenes locekļus.

Lai svētku vakars un svētku gaidīšanas laiks būtu mierpilns. Gan dāvanu iegāde un svētku vakara plānošana ir jāveic laicīgi. Lielāko stresu visbiežāk izraisa tas, ka ne dāvanas, ne plānošana nav veikta laicīgi. Jums ir iespēja izvairīties no šī svētku satraukuma drudža.

Iepērcieties e- veikalā 220.lv un atrodiet tur visas iespējamās dāvanas, kas varētu būt piemērotas meitenēm un zēniem. Iepērkoties attālināti, Jūs noteikti aiztaupīsiet sev pirmssvētku drudzi un stresu, ar ko saskaras daudzi cilvēki.

Attēls: publicitātes

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA PIGU Latvia

TOP Komentāri

avatar