“Prāta Vētras” koncertu Liepājā iesildīs Būū

22. jūlijā Liepājas stadionā “Daugava” notiks grupas “Prāta Vētra” koncerttūres “Gads bez kalendāra” kulminācijas koncerts. Grupas vienīgajā šīs vasaras koncertā Latvijā uz skatuves kāps arī jaunā mūziķe Būū. 

Būū pārstāv pop un hip-hop žanrus un jau paguvusi iekarot klausītāju sirdis ar savu debijas ierakstu “Albūūms”. 2022. gadā Būū bija četrkārt nominēta  Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai  “Zelta Mikrofons” un plūca uzvarētājas laurus divās nozīmīgās kategorijās – “Gada debija” un “Gada dziesma”.

“Būū nešaubīgi ir viena no spilgtākajām šī laika jaunajām Latvijas mūziķēm, ar apbrīnojamu talantu gan melodiju, gan tekstu rakstīšanā. Jau kādu laiku mēģinam noķert ideju kopējai dziesmai. Kas zin’, varbūt tieši uz Liepājas koncertu tas arī izdosies,” dalās Renārs Kaupers. Un kā atzīst pati Būū: “Joprojām spilgti atceros sajūtas kā bērnam bija aizbraukt uz “Lielo koncertu” un pēc tam nedēļām ilgi sapņot par skatuvi. Manai ģimenei nebija iespēja ceļot uz ārzemēm un pierdzēt pasaules līmeņa arēnu šovus, taču tā enerģija un iedvesma, ko es sasmēlos tepat “Prāta Vētras” koncertos, ir bijusi kā saknītes šīs meitenes sapnim par mūziku un lielo skatuvi. Ir neaprakstāmi skaisti apzināties cēloņsakarības manām mākslinieces gaitām un sastrādāties ar pašiem iedvesas vaininiekiem. Esmu pagodināta un ar nepacietību gatavojos Liepājai.”

Šovasar atkalsatikšanās Liepājas stadionā solās būt ne mazāk grandioza un saviļņojoša kā pieredzēts koncertos “7 soļi svaiga gaisa” un “Skārda bungu tūre”. “Prāta Vētras” koncertā Liepājā būs dzirdami arī hiti no jaunā minialbuma “Pagalmi” un grupa sola, ka gaidāmas arī kopdziesmas ar grupas draugu, mūziķu piedalīšanos. 

“Prāta Vētra” menedžments sola tuvāko nedēļu laikā atklāt vēl vairākas iespējas, kā veiksmīgi nokļūt uz un no koncerta Liepājā un atgādina, ka vēl tikai līdz 1.jūnijam biļetes uz koncertu nopērkamas par patreizējo cenu. Biļetes pieejamas mājaslapā Ekase.lv, tirdzniecības centra “Spice” informācijas centrā un Liepājas koncertzāles “Lielais Dzintars” kasē. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar