MAMMU un Ernest Alexander kolekcijas atklāšana

MAMMU, sociālais modes uzņēmums, kas strādā ciešā sadarbībā ar jaunajām māmiņām un atzītiem modes dizaineriem, radot augstas kvalitātes dizaina šalles un citus modes aksesuārus, 5. decembrī atklāja jaunu kolekcija sadarbībā ar pazīstamo dizaineru Ernest Alexander.

Ernest Alexander ir Ņujorkā dzīvojošs, latviešu izcelsmes dizaineris, kuru GQ Magazine atzinis par labāko jauno vīriešu modes dizaineru ASV. MAMMU kopā ar šo veiksmīgo dizaineru ir radījusi jaunu kolekciju – adītus aksesuārus un ādas izstrādājumus jaunākajām tehnoloģijām.

Ernests Aleksandrs par kolekciju: “Man joprojām ir spēcīga saikne ar Latviju un es esmu ļoti lepns par mūsu sadarbību ar Mammu priekš šīs kolekcijas. Priekš manis kā dizainera tas bija ļoti interesanti apvienot Amerikas modes tendences ar tradicionālajiem Latvijas materiāliem, kā arī radīt man nebijušus apģērba gabalus – dūraiņus, cepures un šalles, ideāli piemērotus ziemas brīvdienām. Es jūtu dziļu saikni ar vērtībām, ko MAMMU pārstāv un priecājos, ka kolekcija tiek radīta tieši māmiņu rokām.”

MAMMU radošais direktors uzsver, ka katrs izmantotais materiāls tiek radīts Latvijā: “Produktu dizains ir radīts iedvesmojoties no Latvijas folkloras, tādēļ tiek izmantotas, gan tradicionālās tehnikas kā adīšana, gan arī Latvijā pieejami tradicionāli materiāli – vilna, lins un āda. Šeit satiekas Amerika un Latvija, jaunajā kolekcijā Jūs tiešām redzēsiet šīs divas pasaules saplūstam vienā.”

Kolekcija sastāv no adītiem vīriešu aksesuāriem un ādas izstrādājumiem. Šalles, cepures un dūraiņi ļoti labi atspoguļo Ernest Alexander mūsdienīgo rokrakstu un iederētos jebkura mūsdienīga vīrieša garderobē. Ādas izstrādājumi ir veltīti mūsdienu tehnoloģijām, kuras ir ne tikai mūsdienu cilvēka darbarīks, bet arī stilīgs aksesuārs. Šiem izstrādājumiem izmantota mīksta, augstas kvalitātes āda un lina odere,  kur ir padomāts, gan par ierīču drošību, gan par lietošanas komfortu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar