Gatis Mūrnieks un Horens Stalbe ar saulainu regeju aicina darīt!

Vasaras izskaņā dziesmu autors un dziedātājs Gatis Mūrnieks un apvienības “RIGA Reggae” dalībnieks Horens Stalbe ierakstījuši kopīgu dziesmu “Dari, dari”, kas ieturēta saulainos regeja ritmos. Dziesmas video filmēts jūrā uz jahtas “Crazy Daisy” pie Pāvilostas.

Dziesmas mūzikas autors Gatis Mūrnieks sākotnēji bija iecerējis dot dziesmai nosaukumu “Tuvumā”, bet pēc tam, kad tika pieaicināts Horens, dziesmai dots jauns nosaukums “Dari, dari”, aicinot cilvēkus realizēt savus sapņus!

Horens:Es ļoti labprāt piekrītu sadarbības projektiem! Vai nu tā ir Linda Leen vai Singapūras satībns vai tagad Gatis. Ar savu pienesumu dziesmai vēlējos pateikt, ka mums visapkārt dzīvo talantīgi cilvēki, bet bieži vien viņiem nepietiek drosmes sevi apliecināt. Man šķiet, ka labāk ir izdarīt un kļūdīties, nekā visu mūžu nožēlot, ka neesi pat pamēģinājis. Turklāt šis ir mans tuvais mūzikas novirziens regejs un regeja galvenā ideja ir paust mīlestību, empātiju, līdzcietību, aizstāvēt sociālo vienlīdzību. Ar šī žanra palīdzību var vieglā formā runāt par nopietnām un dziļām lietām.”

Gatis: “Dziesma stāsta par to, ka būt blakus un atbalstīt otru ir pats labākais veids kā likt mums justies labāk. Kad otrs jūtas skumji, tad labākais ko darīt, ir pienākt klāt un būt tuvumā. Tieši tik vienkārši, bet tas ir jāizdara!

Horens:Sākotnēji bija doma izdot dziesmu 10. septembrī, kad Latvijā atzīmēs Tēva dienu. Zinu, ka Gatis nesen zaudēja savu tēvu, bet es pats esmu tēvs četriem bērniem, man ir seši audžubērni un trīs mazdēli! Tāpēc vēlējos šo dziesmu veltīt arī savam tēvam un visiem tēviem, kuru loma ikviena cilvēka dzīvē ir grūti pārvērtējama. Šīs dziesma ir par mīlestību arī pret saviem tuvajiem.”

Dziesmu studijā producējis Gints Stankevičs. Video veidojis Kaspars Rudzītis (Dween Productions). Jahtas vadītāja lomā pieredzējušais burātājs un kapteinis Ronalds Griškēvičs.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar