Dziedātāja un multiinstrumentāliste Una Daniela izdod savu debijas singlu ”Apstājas laiks’’

No atbalsta daudziem māksliniekiem līdz savai oriģinālmūzikai – dziedātāja un multiinstrumentāliste Una Daniela prezentē savu debijas singlu Apstājas laiks”.

Una Daniela ir daudzšķautņaina mūziķe, multiinstrumentāliste, kas sadarbojusies ar tādiem māksliniekiem kā Jāni Šipkēvicu, ukraiņu dziedātāju Veru Brežņevu, grupu ”Prāta Vētra”, grupu ”Astro’n’out”, hip-hop izpildītājiem Ozolu un Edavārdi, Ralfu Eilandu un citiem māksliniekiem. Paralēli visām radošajām sadarbībām, Una joprojām darbojas arī Kristīnes Prauliņas vadītajā Rīgas Gospelkorī, un šobrīd dziedātāja aktīvi strādā pie oriģinālmūzikas radīšanas kopā ar savu grupu ”The Electroads”.

Dziesma Apstājas laiks” ir Unas personisks stāsts par pieredzēto – stāsts par laika posmu, kurā piedzīvots un pārdzīvots tik daudz, lai beidzot apstātos un atklātu savas sajūtas, uzrakstot šo dziesmu. Sastinguma mirklis, kad laiks uz pāris sekundēm pārtrauc ritējumu, trūkst elpas, piezogas trauksme un viss, ko dzirdi, ir skaļie sirdspuksti krūtīs. Tevi vienlaikus pārņem tumsības un apgaismības sajūta. Sevis apzināšanās mirklis. Ļoti vajadzīgs mirklis,” par dziesmas vēstījumu stāsta Una Daniela,Man šī ir īpaša un dziļi personiska dziesma, kas tapusi vienā no tumšākajiem dzīves posmiem, kad viena ceļa noslēgumu nomainīja jauna ceļa sākums. Tas ir atgādinājums, ka jāmāk apstāties un ievilkt dziļu elpu, lai ieklausītos savā iekšējā balsī, kas no katras ķermeņa šūniņas cenšas izlauzties ārā, un apdomātu, ko darīt tālāk!” stāsta Una Daniela. 

Autores dziesmas stāsts caurvīts pop elektroniskas balādes skaņās ar 80.gadu nokrāsu. Es ticu, ka ikkatrs klausītājs dziesmu pieredzēs citādi, to saistot ar savu dzīves pieredzi, un ir patiesi skaisti, kad tā notiek!” piebilst Una Daniela.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar