Dziedātāja Inese Ērmane laiž klajā enerģisku dziesmu «Īslaicīga amnēzija»

Pazīstamā dziedātāja Inese Ērmane sadarbībā ar producentu Gintu Stankeviču radījuši vasarīgu un pozitīvu dziesmu «Īslaicīga amnēzija», kurai pati ir gan vārdu, gan mūzikas autore.

«Dziedu un radu mūziku, lai klausītājos radītu pozitīvas emocijas, jo dāvāt cilvēkiem prieku ir viens no manas dzīves uzdevumiem, kas arī man dod enerģiju. Tā arī tapa šī vieglā un ritmiskā dziesmiņa, kas stāsta par iemīlēšanos. Šajā vasarā, kad visapkārt virmo vieglums un brīvdienas, arī klausītājiem vēlu baudīt skaistos mirkļus un kaut uz brīdi justies bezrūpīgiem!» saka Inese par savu jaunāko veikumu.

Dziedātāja Inese Ērmane savu darbību sāka kā franču šansonu dziedātāja, dziedājusi Rīgas Sarkanajā korī un Rīgas Zelta korī. 2016.gadā sadarbībā ar komponistu un producentu Jāni Ķirsi nāca klajā dziedātājas debijas albums «Nāc blakus man», savukārt pašlaik Inese strādā pie otrā studijas albuma. Tāpat viņa regulāri koncertē un izpilda gan pazīstamas franču, angļu, spāņu un latviešu melodijas, gan arī savas oriģinālkompozīcijas.

Pašlaik Inese strādā pie otrā studijas albuma un aktīvi koncertē: jau 19.augustā viņa ar soloprogrammu «No Paula līdz Piafai» piedalīsies Daugavpilī notiekošajos «Medus un ķiploku svētkos»; savukārt 26.augustā Inese kopā ar komponistu Jāni Ķirsi piedalīsies Allažu pagasta svētkos ar koncertprogrammu «Nāc blakus man».

Papildus muzikālajām gaitām Inese māca franču, spāņu un angļu valodu, kā arī vada Mūzikas studiju Siguldas Valsts ģimnāzijā.

Dziesmas ieraksts tapis «Factory Sounds Studio», aranžējuma autors – Gints Stankevičs.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar