Viltvārdis ģimenē! Latvijas slavenības piedalīsies neparastā šovā

No 19. februāra pirmdienu vakaros TV3 būs skatāms Latvijā vēl neredzēts, izklaidējošs šovs “Viltvārdis”. Katrā raidījumā piedalīsies kāda sabiedrībā zināma persona, viena ģimene un viens viltvārdis, kurš par ģimenes locekli tikai izliksies. Slavenības uzdevums būs iejusties izmeklētāja lomā, pavadīt vienu dienu kopā ar ģimeni, vērot viņus, uzdot jautājumus, piedalīties kopīgās aktivitātēs un dienas beigās censties atminēt, kurš no ģimenes locekļiem ir viltvārdis.

Vienpadsmit raidījumu garumā skatītāji iepazīs vienpadsmit stipras, saliedētas un spilgtas ģimenes no visas Latvijas. Pie ģimenēm, noskaidrot, kurš ir viltvārdis, dosies ne mazāk spilgtas personības – izmeklētāju lomās iejutīsies Arnis Krauze, Intars Busulis, Elita Patmalniece, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, Dairis Bertāns, Kaspars Zemītis, Sanda Dejus un citas Latvijas slavenības.

Jaunais šovs būs vienlīdz aizraujošs gan iesaistītajai ģimenei, gan skatītājiem pie televizora ekrāniem, uzskata raidījuma vadītājs Emīls Gatis Liepiņš: “Allaž esmu bijis pārliecināts, ka ģimenes saites ir spēcīgākais, kas šajā pasaulē vispār pastāv. Un tomēr, kā esam pārliecinājušies pasaules klases izmeklēšanas seriālos un filmās, tieši tie, kam ir visvairāk, ko slēpt, to pieprot vismeistarīgāk. Manuprāt, šis stāsts nebūs tik ļoti par mānīšanos un viltībām, drīzāk par pretējo – komandas darbu, kas pierāda, ka nemaz tik atšķirīgi cits no cita neesam, un, ja pacenšamies, jebkurš var kļūt “par savējo”. Es, protams, ceru, ka tas izdosies tik niansēti, ka neviens vien skatītājs paliks ar izbrīnā atvērtu muti.”

Jaunais šovs tiek veidots pēc “All3Media International” formāta “The Faker” un tas ar panākumiem jau demonstrēts vairākās pasaules valstīs – Spānijā, Nīderlandē, Beļģijā un citur. Aicinām skatītājus no 19. februāra pirmdienu vakaros pulksten 21.45 iesaistīties azartiskā minēšanas spēlē, lai kopā ar slavenībām mēģinātu noskaidrot, kurš no ģimenes locekļiem patiesībā ir viltvārdis.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar