70 ekskluzīvi auto ieradušies sacensties Rīgā

24.jūlijā jau otro reizi Rīgā ieradušies Gran Turismo pasaules tūres dalībnieki ar tādām ekskluzīvām automašīnām kā Ferrari, Porsche, McLaren and Lamborghini, lai atrādītu gandrīz 42 000 zirgspēku jaudu mūsu galvaspilsētas ielās un trīs dienas sacenstos Biķernieku trasē. Ekskluzīvākie un jaudīgākie modeļi, kas būs vērojami, ir

– Lamborghini Aventador

– Lamborghini Huracan Performante

– Ferrari 488 Spider

– Ferrari 430 Scuderia

– Porsche 991 GT3 RS

“Latvijā esam jau otro gadu pēc kārtas! Pasākums Rīgā ir pilnībā pārpildīts, mēs burtiski nevarējām ietilpināt vairāk ekskluzīvos auto Radisson Latvija viesnīcas garāžā. Nākamās trīs dienas šie spēcīgie auto un to vadītāji tiksies un sacentīsies Biķernieku trasē! Trase būs atvērta apmeklētājiem sestdien, 27.jūlijā, un vislabākais laiks vērot mūsu sacensības ir pēcpusdiena. Tas būs lielisks šovs ar jaudīgiem auto un skaļu troksni! Mēs ļoti gaidīsim Latvijas iedzīvotājus! Ieeja ir bez maksas.” Stāsta Gran Turismo organizators un dalībnieks Pīters Ternstroms (Peter Ternström).

Gran Turismo Baltica pasākuma 70 automašīnas ieradušās Rīgā lielākoties ar Tallink prāmjiem un tuvākajās dienās mums būs iespēja gan redzēt tās dalībniekus, gan sekot līdzi ekskluzīvo auto izbraucieniem par Rīgas ielām. Gran Turismo Baltica ir privāts pasākums, taču sestdien trase tiks atvērta no 12:00 līdz 17:00 un dalībnieki aicina visus ierasties.

“Gran Turismo ir super auto īpašnieku klubs, kurš pulcē biedrus no visas pasaules un katram biedram pieder ekskluzīvs auto. Mums notiek aptuveni 15 pasākumi katru gadu, taču tā nav tikai jaudīgu automašīnu aplūkošana, patiesībā pasākumi tiek organizēti, lai iepazītos ar citiem auto entuziastiem visā pasaulē,” papildina Pīters Ternstroms.

Gran Turismo apvieno 4800 dalībniekus no dažādām pasaules daļām – lielākoties autobraucēji ir no Ziemeļeiropas, tomēr labi pārstāvēta ir arī ASV, Dienvidāfrika, Āzija un Austrālija. Klubu dibinājis Pīters Ternstroms Zviedrijā 2002.gadā, un tā ir slēgta kopiena, kurā tiek uzņemti jauni biedri tikai pēc īpašām rekomendācijām. Pīters Ternstroms pats organizē un vada Gran Turismo pasākumus, turklāt viņš ir arī grāmatu autors. Viena no viņa nesen izdotajām grāmatām ir ceļvedis pa Itāliju – labākie ceļi, viesnīcas un vietas, ko apceļot. Viņa kaislība, protams, ir viņa zaļais Lamborghini, tomēr viņam ļoti patīk arī lidmašīnas, un viņš ir aizrautīgs pilots.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar