Abonēšanas kampaņas pirmajā mēnesī noformēti 109 247 abonementu

Pirmajā abonēšanas kampaņas mēnesī vispopulārākais no Latvijas Pasta piedāvātajiem abonēšanas kanāliem bijusi abonēšana pasta nodaļās. Tur noformēti  gandrīz 52% no visiem abonementiem. Savukārt arvien aktuālāka kļūst e-abonēšana – salīdzinot ar pagājušo gadu, pieaug to laikrakstu un žurnālu abonementu skaits, kas noformēti, izmantojot e-abonēšanas iespējas un abonēšanu pa tālruni. Abonēšanas kampaņas pirmajā mēnesī, lietojot interneta vietni www.abone.pasts.lv un zvanot uz uzņēmuma informatīvajiem tālruņiem 67008001 vai 27008001, noformēti gandrīz 40% abonementu.

Abonēšanas kampaņas pirmā mēneša dati liecina, ka klienti laikrakstus un žurnālus izvēlas abonēt ilgstošam periodam – 88% no pašlaik noformētajiem abonementiem ir noformēti 10 līdz 12 mēnešiem un salīdzinot ar analogu periodu pagājušajā gadā, šis skaits ir nedaudz palielinājies.

Līdzīgi kā citus gadus, aktīvākie preses izdevumu abonētāji dzīvo reģionos, kur noformēti gandrīz 66% visu abonementu. Visvairāk abonēt izvēlas žurnālus, līdz šim noformēti 70% abonementu, bet laikrakstiem 30%.

 

 

 

 

 

 

 

TOP Komentāri

avatar