Latvieši uzsāk ražot ūdensizturīgas un stilīgas mugursomas

„Pēc darbīgas vasaras un rudens līdz ražošanas gala fāzei ir nonākuši pirmie 4 mugursomu modeļi. Mugursomas ir funkcionālas un ļoti ietilpīgas – vietas pietiek visam: sporta apaviem, dokumentu mapēm, iepirkumiem. Somās ir iestrādāts speciāls nodalījums klēpjdatoru pārnēsāšanai. Turklāt pašu brendu paredzēts izmantot multifunkcionāli, šobrīd strādājam pie platformas izveides, kur somu īpašnieki, interesenti varēs dalīties ar saviem piedzīvojumiem un stāstiem, kas iedrošinātu piedzīvot un ceļot citus”, tā Walt Mizo radošā komanda.

Somas ir ražotas no Cordura un Oxford tipa audumiem, kas izceļas ar savu piemērotību precēm, kas ir pakļautas augstai ārējo apstākļu ietekmei. Audumi ir mitruma necaurlaidīgi, viegli kopjami, izturīgi un formu saglabājoši, tāpēc nav jāuztraucas, par savām mantām ceļojuma laikā. Somas augšējā daļa kalpo ne tikai kā papildinošs dizaina elements, bet tam arī ir funkcionāls pielietojums – tas ir izrullējams un to var izmantot kā papildus vietu, brīžiem, kad ir nepieciešams palielināt somas ietilpību. Somas muguras un plecu daļa ir ar polsterējumu, lai tās nēsātājam būtu ne tikai vizuāli pievilcīgs produkts, bet arī ērts un praktisks.

 „Ceļš līdz Walt Mizo somu “pirmajam metienam” sākās pirms nepilna gada ar domu, ka kaut kas ir jādara. Uz divriteņa pavadītais laiks ir tas, kas iedvesmoja radīt mugursomas, jo, lai kur arī dotos – ērta mugursoma ir Tavs ceļabiedrs, Tavs draugs, Tavs atbalsts un Tavs piedzīvojumu kolekcionārs. Šobrīd somas iespējams iegādāties interneta vietnē etsy.com, bet tuvākajā nākotnē meklējamas ierobežotā skaitā arī veikalos Latvijā” bilst Walt Mizo komanda.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar