Kašera krāsainā „Come and get me” klipa prezentācija

Pasākums tika atklāts ar grandiozu izsoli, kurā viesiem bija iespēja iegādāties „relikvijas”, kas izmantotas klipā un tā tapšanā. Šī izklaide izvērtās gana azartiska, un iesildīja publiku, ievērojamākais pirkums bija pakaramais, kas redzams Kašera klipa beigās, tas tika nosolīts par 100 dolāriem. Kā smējās pats Kašers, tad šī nauda tiks izmantota nākamā klipa tapšanā. Tāpat prezentācijā bija iespēja gūt ieskatu Kašera veidotajās gleznās, un kā minēja pats Kašers, tad viņa tuvākās nākotnes plāni ir saistīti tieši ar gleznošanu un savas izstādes atklāšanu.

Kopumā video klipa tapšanā piedalījušies 56 cilvēki un tas bijis smags, finansiāli dārgs un laikietilpīgs process, taču rezultāts atspēko ieguldīto. Klipā galveno lomu uzņemies pats Kašers un pārējās lomās iejutušies Kašera draugi. Klips ir pozitīvs, dzīvespriecīgs un krāšņs – tāds pats, kāda ir šī dziesma, kas būs ideāli piemērota vasarai un ballītēm.

Jautājot pašam Kašeram par to, kādas ir sajūtas pēc sava darba atrādīšanas publikai, Kašers neslēpa, ka jūtās gandarīts par paveikto un viss ir izdevies tieši tā kā bijis iecerēts sakumā, pat vēl labāk. Tāpat mākslinieks uzsvēra, ka šis klips nav salīdzināms ar pirmo video, un to, ka šobrīd tas ir labākais, ko viņš jebkad ir paveicis. Kā min pats autors, tad idejas, radošumu un iedvesmu var iegūt ikdienā esot pozitīvam, pozitīvi domājot un darot labas, nesavtīgas lietas. Kašers uzsvēra, ka svarīgi, lai ikviens mācītos dzīvot un domāt pozitīvi, jo tas atbrīvo gan cilvēka kreativitāti gan padara dzīvi vieglāku un jautrāku. Runājot par nākotnes mērķiem, mākslinieks norāda, ka tuvākais mērķis būtu savas personālizstādes atklāšana, bet mūzikas lauciņā Kašers vēlētos izveidot divus klipus gada laikā, atzīstot, ka tam nepieciešams liels finansējums, laiks un jāiegulda milzīgs darbs.

Ballīte turpinājās arī pēc klipa prezentācijas, gaisā saglabājās jautrība, pozitīvisms un krāšņums – viss tas, ko sevī ietver šī dziesma tās video un Kašers pats.

 

Raksts un foto: Ieva Romanovska

TOP Komentāri

avatar