“CleanR” klienti Rīgā un Pierīgā var pieteikt eglīšu bezmaksas izvešanu

Arī šogad atkritumu apsaimniekotājs “CleanR” saviem klientiem Rīgā, Jūrmalā, Ķekavas un Ropažu novadā, kā arī Inčukalna, Carnikavas, Ikšķiles, Tīnūžu, Ozolnieku un Cenas pagastā piedāvā atbrīvoties no eglītēm bez maksas, informē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Valerijs Stankevičs.

“Redzam, ka klienti ļoti novērtē šo pakalpojumu, jo pērn mēs bez maksas izvedām gandrīz 14 000 eglīšu. Aicinām arī šogad izmantot šo iespēju un atbrīvoties no eglēm atbilstoši, jo mēs tās tālāk varam izmantot kā resursu. Ja sākotnēji eglīte kalpo kā svētku simbols, kas iepriecina gan mazus, gan lielus un palīdz radīt svētku sajūtu, tad tālāk jūs varat parūpēties, lai eglīte tiek pārvērsta siltumenerģijā,” saka Stankevičs.

Iedzīvotāji var pieteikt bezmaksas eglītes izvešanu no trešdienas, 27. decembra. Šis pakalpojums bez maksas tiks nodrošināts līdz 2024. gada janvāra beigām. Saņemot informāciju no iedzīvotājiem, “CleanR” izveidos speciālu eglīšu maršrutu, iepriekš informējot, kurā dienā egle tiks izvesta.

Pieteikt eglīšu izvešanu var pašapkalpošanās portālā manai.videi.lv, zvanot uz numuru 67111001 vai rakstot uz e-pasta adresi kc@cleanr.lv.

Savukārt, ja iedzīvotāji vēlēsies pieteikt egles izvešanu februārī vai vēlāk, tas tiks nodrošināts par maksu. “CleanR” līdzšinējā pieredze liecina, ka iedzīvotāji no eglītēm atbrīvojas līdz pat maijam.

Pirms nodot eglīti atkritumu apsaimniekotājam, no tās jānoņem visi svētku rotājumi un, ja tā bijusi podā, eglīte no tā jāizņem. “CleanR” pieņems eglītes augstumā līdz 2,5 metriem, bet, ja tā ir lielāka, egle jāsazāģē mazākās daļās.

Daudzdzīvokļu namu iedzīvotājiem dienu pirms eglīšu izvešanas tā būs jāatstāj blakus sadzīves atkritumu konteineriem, bet privātmāju iedzīvotājiem tā būs jāizliek ārpus teritorijas, kur ierasti tiek izstumti konteineri.

Daudzdzīvokļu namu iedzīvotāji eglīšu izvešanu varēs pieteikt pie nama pārvaldnieka, bet privātmāju iedzīvotāji – pašapkalpošanās portālā manai.videi.lv.

Vizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar