Chris Noah debija dzimtajā valodā

Mūziķis Chris Noah, kurš  līdz šim rakstījis un izpildījis dziesmas tikai angļu valodā  un klausītājiem zināms ar tādiem radiohitiem kā “Sunboy” un “Take a Minute”, nodod publikas vērtējumam savu pirmo  dziesmu latviešu valodā. “Cik tālu vēl?” ir spilgta mākslinieka debija astoņdesmito gadu poproka stilā un vēsta par cilvēku savstarpējām attiecībām un ilgām. Līdz ar dziesmas iznākšanu, Chris Noah aicina arī uz savu pirmo solokoncertu 28. septembrī kultūrvietā “Tu jau zini Kur”, Rīgā, Tallinas ielas kvartālā.

 

“Ar dziesmu negāja tik gludi kā gribētos, tas bija izaicinājums – domāju, ka rakstīt vārdus latviešu valodā būs vieglāk. Vēlējos pateikt kaut ko sev svarīgu un īstu, vienlaicīgi izvairoties no klišejām. Varu apgalvot, ka šī nav pēdējā dziesma latviešu valodā,” stāsta Chris Noah. Dziesmas noskaņa atgādina aizgājušo vasaru un stāsta par piedzīvoto: “Tas ir par ikvienu no mums. Par sarežģītām attiecībām, par ilgām pēc kāda ar ko kopā aizmirst apkārt notiekošo, par draudzību, mīlestību un cerībām. Veltījums visiem, kuri ilgojas,” turpina mūziķis.

Chris Noah ir vienīgais Latvijas jaunais mūziķis, kuram šobrīd ir aktīva sadarbība ar ierakstu kompāniju “Sony Music Entertainment”. Arī dziesma “Cik tālu vēl?” laista klajā Sony paspārnē, kopradot to ar britu producentu Kristoferu Harisu (Kristofer Harris) un mūziķiem Mārci Jukumsonu-Jukumnieku, Jēkabu Zemzari, Kristīni Prauliņu, Dāvi Jurku, Keitiju Eizenbardi un Kasparu Vizuli.

 Solokoncertā 28. septembrī kultūrtelpā “Tu jau zini Kur”, kas atrodas Tallinas kvartālā, būs dzirdami gan Chris Noah populārākie skaņdarbi (Sunboy, Only yours, Spark, Fall Through), gan melodijas, kas radio stacijās dzirdamas retāk. Tāpat klausītājiem būs iespēja novērtēt mākslinieka daiļradē ko pavisam nebijušu. 

“Šis ir īpašs brīdis manā karjerā, kuru vēlos nosvinēt draugu lokā. Piedzīvots daudz skaista un vēl daudz vairāk priekšā, tāpēc aicinu uz mirkli apstāties, izbaudīt mirkli un skaistā rudens pievakarē pabūt kopā. Šogad esmu aktīvi strādājis pie jauna materiāla radīšanas un nevaru sagaidīt, kad varēšu ar jaunumiem iepazīstināt arī klausītājus,” stāsta Chris Noah. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar