Esiet pazīstami – Lauris Bankevics un viņa debijas dziesma “Ko domā tu?”

Ar savu pirmo izpildīto un studijā ierakstīto dziesmu, debitē Lauris Bankevics. Dziesmas “Ko domā tu?” mūzikas un vārdu autors ir jau pieredzējušais dziesmu izpildītājs un autors Gatis Mūrnieks, bet dziesmu aranžējis un producējis Gints Stankevičs. Teksta video veidojis Ēriks Saksons. 

Lauris Bankevics par sevi: “Lielāko bērnības daļu esmu pavadījis Dobeles rajonā, tad dzīves ceļš mani aizveda uz Jelgavu, kur pabeidzu vidusskolu un augstskolu. Tieši augstskolā sākās manas muzikālās gaitas. Uzstājoties universitātē Studentu folkfestivālā ar māksliniekiem, es iepazinos ar dziesmu autoru un dziedātāju Gati Mūrnieku. Mans sapnis vienmēr ir bijis ierakstīt dziesmu albumu. Kopā ar Gati nonācām pie lēmuma šo sapni realizēt kopā. Un tā ir tapis mans pirmais debijas singls “Ko domā tu?”. Dziesmas vēstījums ir gana tiešs, bet tajā pašā laikā tik dziļš, lai klausītājs varētu sajust savu emocionālu līdzpārdzīvojumu. Patīkamu klausīšanos!”

Gatis Mūrnieks par sadarbību ar Lauri: “Vienmēr esmu atbalstījis mūziķus, kuri ir gatavi nopietni darboties. Man patīk palīdzēt un sniegt padomus kolēģiem, lai kopā radītu kaut ko jaunu. Piedāvājums no Laura izveidot pilnu albumu ar manām dziesmām man šķita ļoti saistošs.  Redzēsim, kas no tā sanāks!” 

Foto Santis Zībergs

TOP Komentāri

avatar