Antra Stafecka piedāvā jaunu dziesmu ‘’Laika pēdas’’

Laikā, kad acis priecē dabīgas pasteļkrāsas, bet prātā rudenīgas pārdomas, klausītājiem tiek piedāvāta dziesma “Laika pēdas”, kuras tapšanā piedalījušies Antra Stafecka un Ingars Viļums.

 

Antra:  ‘Šīs dziesmas ideja radās pirms diviem gadiem, kad arī uzsākām savu sadarbību ar Ingaru. Kaut arī dziesma bija gandrīz gatava, toreiz es nebiju emocionāli gatava rādīt to visiem. Notika daudz pārmaiņu manā dzīvē un iespējams šī dziesma man lika justies nedaudz trauslākai, nekā esmu tagad! Paejot šiem pāris gadiem, pārmaiņas ir vainagojušās ar veiksmīgu iznākumu. Tas, ko jau sākotnēji jutu dziesmā, ir bailes no nezināmā un vēlme dziļi sirdī sajust mieru. Protams, ka arī attiecību krāsainā pasaule tajā ir aprakstīta. Bet galvenais jau ir tas, ka viss, kas notiek, notiek uz labu. Ļoti patīk, ka Ingars ļāva man piedalīties arī radošajā procesā. Kā saka, būvējām to mājiņu kopā. Sadarbojoties un iepazīstot Ingaru tuvāk saprotu, ka mums abiem ir daudz kas vienojošs. Gan muzikālās pasaules uzskati, gan cilvēcīgā vadlīnija ejot pa šīs dzīves taku. No sirds ceru, ka kopā radīsim vēl un vēl! ‘’ 

“Tāpat kā vispārzināmajā atziņā “viss dzīvē plūst un mainās”, mēs šķiramies un tiekamies atkal un atkal. Mēģinam gūt atziņas no iepriekš pieredzētā, sajustā, vai, citreiz, tieši – nesajustā. Dziesma “Laika pēdas” iegulstas šajā, ritošās dzīves vērojumu un personīgo pārdomu, ciklā. Lai par to runātu, rakstītu un dziedātu, radošiem cilvēkiem ir jāatrodas līdzīgā, apziņas izpratnes zonā, un mums ar Antru, ik pa brīdim, šķiet, izdodas tajā nokļūt”, smaidot, pārdomās par dziesmu un tās tapšanu dalās Ingars. 

Dziesma ierakstīta Ingara Viļuma mūzikas ierakstu studijā ‘’VEIV’’.

Videoklips tapis sadarbībā ar Ēriku Saksonu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar