Aivo Oskis nāk klajā ar jaunu dziesmu un izziņo koncertu “Palladium”

Dziedātājs Aivo Oskis laidis klajā singlu “Miega bads” no sava topošā debijas albuma “Suvenīrs”, kam tiek izziņots arī koncerts, kas 17. septembrī notiks koncertzālē “Palladium Rīga”.

“Miega bads” tapis sadarbībā ar diviem izciliem pašmāju dziesmu autoriem un producentiem – Kasparu Ansonu un Arni Račinski. “Dziesmas stāsts ir par to, ka mūsdienu straujajā dzīves ritmā nereti ir tik grūti apstāties, ka nejūtam to, ka esam zaudējuši spēku, enerģiju un saprotam, ka vairs nejūtamies kā tie cilvēki, kuri esam patiesībā. Šajā brīdī īsti pat nav saprotams – esi nomodā vai tomēr sapnī? Šajā brīdī katram ir jāmeklē sava realitātes deva un jāsaprot – atvērt acis vai palikt sapnī,” stāsta Oskis.

Singlam tapis arī videoklips, ko radījusi video producentu kompānija “371 Production” un producents Bruno Rejs Corns. “Ļoti skaista dziesma. Mēs uzreiz sapratām, ka neiesim šeit parasto ceļu, kad ir tikai dziesma un stāsts… Te dziesma ļauj atspoguļot emocijas, kas tajā ir. Līdz ar to pieņēmām lēmumu, ka šis būs emocionālāks video. Skaisti kadri un, ejot iekšā vēl dziļāk, tā ir viņa mijiedarbība ar sapņiem un to, ka viņam ir miega bads. Viņš nevar pagulēt un sanāk tāds kā “day dream” un “night dream”, kas ir nedaudz murgs, nedaudz sapnis, nedaudz utopiskāks sapnītis, nedaudz distopiskāks sapnītis, kā jau mums visiem ir,” stāsta klipa režisors Marks Landmanis.

Šis gads kopumā Aivo Oskim solās būt ļoti īpašs, jo šī gada 20. jūlijā klajā nāks viņa debijas albums “Suvenīrs”, bet 17. septembrī koncertzālē “Palladium Rīga” notiks viņa koncertšovs “Suvenīrs”, kas tiek veidots ar dzīvā sastāva uzstāšanos, un būs neaizmirstams notikums. ““Suvenīrs” ir ne tikai audiāli, bet arī vizuāli aizraujošs koncertšovs, kas veidots, lai radītu prieka, laimes un aizrautības piepildītus mirkļus ikvienā skatītājā. Mēs ar pārējiem programmā iesaistītajiem cilvēkiem esam cītīgi strādājuši, lai radītu iespaidīgus, vizuāli baudāmus priekšnesumus, labu mūsdienu oriģinālmūziku un dažādus aizraujošus pārsteigumus. Domāju, ka skatītāji nebūs vīlušies šajā programmā, kas, manuprāt, būs viens no Latvijas lielākajiem koncertnotikumiem 2022. gadā,” stāsta Aivo. Biļetes nopērkamas AivoOskis.com (piereģistrējoties adresātu sarakstam mājas lapā, iespējams saņemt arī 10% atlaidi) un Biļešu Servisa kāsēs un mājas lapā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar