Gribi pārvērtības, bet nezini ar ko sākt? Skaties jauno raidījumu “Mans jaunais Es”

Februāris ir laiks, kad šī valdzinošā sajūta – jauno gadu sākt ar kādu apņemšanos – sāk jau noplakt. Kāds vēl neatlaidīgi turpina ievērot savu apņemšanos, bet kāds cits jau sen kā padevies un, iespējams, šausta sevi par to. Jaunais pārvērtību raidījums “Mans jaunais Es”, kas pie TV3 skatītājiem nonāks 27. februārī, ar ekspertu palīdzību parādīs, kā tikai 24 stundu laikā iespējams uzsākt pārvērtības, mainīties ārēji un arī iekšēji, lai pārliecinoši virzītos pretim savam mērķim un īstenotu savu apņemšanos līdz galam.

Visbiežāk jaunā gada apņemšanās sevī ietver darbu katram pašam ar sevi – ēst veselīgāk, vairāk sportot, atmest kādu kaitīgu ieradumu, atrast laiku nodarbēm, kuras jau sen esam atlikuši. Bet kā ieviest pārvērtības 24 stundu laikā ēdienkartē, izskatā un pārliecībā par sevi un nezaudēt motivāciju turpināt? Raidījumā “Mans jaunais Es” TV personība Jana Duļevska, stiliste Anita Altmane un fiziskās sagatavotības treneris Mārtiņš Klucis darbosies kopā, lai palīdzētu pārvērtību dalībniekiem atrast sev piemērotāko vizuālo tēlu, ieviestu kvalitatīvāku uztura un fizisko aktivitāšu plānu un motivētu turpināt iesākto.

Kā atzīst Mārtiņš Klucis: “Ieguldījums savā veselībā ir labāka investīcija, ko mēs savā labā varam veikt. Mēs visi vēlamies būt veseli, taču ar gribēšanu vien nepietiek, ir jārīkojas un katra spēkos ir atrast laiku un vēlmi sevis pilnveidošanai un attīstībai.” Viņš uzsver, ka pietiek ar dažu vienkāršu ikdienas paradumu ieviešanu, piemēram – veltīt 30 minūtes dienā pastaigai un 8 stundas miegam, uzņemt pietiekami daudz ūdens un samazināt cukura patēriņu, izslēgt no uztura transtaukskābes, to vietā uzņemt labās taukvielas, kā arī, protams, iekļaut savā ikdienā spēka vingrinājumus. Ievērojot šos paradumus jau vienas dienas laikā cilvēks jūt ievērojamu atšķirību un uzlabojumu kopējā pašsajūtā.

Savukārt stiliste Anita Altmane iesaka pirms došanās uz veikalu saprast savas vēlmes, problēmas un mērķus. “Vajag izskaust aklu darbošanos pēc inerces, apstāties un apjaust lietas. Ja zina gala pieturu, arī transports atradīsies – varbūt plānojat karjeras maiņu, esat kļuvusi par māmiņu, vai mainījies svars – nepieciešams vadīties pēc jaunajām vajadzībām,” uzsver Anita. Viņa iesaka reizi pusgadā veikt skapja revīziju, atbrīvojoties no visa, kas netiek vilkts, neder vai ir nonēsāts. Kā arī, dodoties iepirkties, uzdot sev šos trīs jautājumus – kur es to vilkšu, ar ko es to vilkšu un cik ilgi es to vilkšu. Ja uz kādu no šiem jautājumiem atbildi rast neizdodas, tad šis apģērba gabals var izrādīties nevajadzīgs.

Jaunajā raidījumā “Mans jaunais Es” pārvērtībām ļausies 10 drosmīgi dalībnieki, kuri parādīs, cik daudz iespējams paveikt ar gribasspēku un zinošu līdzcilvēku padomu un atbalstu. Raidījuma eksperti dalīsies ar vērtīgiem padomiem un parādīs, ka pārvērtību veikšanai nav nepieciešami vairāki mēneši – ļoti daudzas lietas iespējams paveikt vienas dienas laikā, lai būtu par soli tuvāk saviem mērķiem.

Skaties jauno pārvērtību raidījumu “Mans jaunais Es” no 27. februāra otrdienu vakaros plkst. 21.45 kanālā TV3.

Attēls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar