TOP 5 veidi, kā pievilināt veiksmi

Lūk, veikalu tīkla “Mego” apkopotie pieci paradumi, kas, iespējams, tev noderēs, lai pievilinātu veiksmi gan loterijās, gan citās dzīves jomās.

Izmanto jebkuru iespēju

Reiz viens no Edinburgas universitātes psiholoģijas profesoriem laikrakstā publicēja paziņojumu, ka tiek meklēti dalībnieki eksperimentam par veiksmi. Tajā tika aicināti piedalīties cilvēki, kas sevi uzskata par potenciāliem neveiksminiekiem, un ļaudis, kas sajūtas kā 100% veiksminieki.

Visiem eksperimenta dalībniekiem tika iedots biezs laikraksts un lūgts saskaitīt fotoattēlus. Vienā no lappusēm liela izmēra šriftā bija teikts: “Parādiet šo teikumu profesoram un jūs atalgojumā saņemsiet 250 mārciņu”.

Kā jau varēja gaidīt, teikumu ievēroja visi veiksminieki un saņēma balvu, bet tie, kas sevi jau iepriekš nodēvēja par neveiksminiekiem, to palaida garām. Izrādās, ka viss ir vienkārši – neveiksminieki parasti ir vairāk saspringti un nemierīgi, un tas traucē spējai ievērot to, ko viņi negaida. Veiksmīgi cilvēki ir vairāk atslābuši un atvērti, tāpēc viņi redz to, ko redz, ne tikai to, ko meklē vai vēlas saskatīt.

Eksperiments pierādīja, ka veiksme ir nevis apstākļu sakritība, bet gan mūsu spēja izmantot jebkuru iespēju, kas var mainīt mūsu dzīvi uz labo pusi. Labākais veids, kā pievilināt veiksmi – noticēt sev un rīkoties.

Liepājniece Iveta Čunčule ir piemērs, ka ticība sev un pozitīva attieksme pret dzīvi ir veiksmes atslēga – pagājušajā gadā viņa laimēja veikala “Mego” rīkotās loterijas galveno balvu – jaunu 2015.gada izlaiduma automašīnu “Toyota Yaris”.

Laimīgā loterijas dalībniece tagad jau gadu kopā ar ģimenes locekļiem brauc vinnētajā automobilī un saka, ka tic likteņa labvēlībai. “Visiem iesaku piedalīties loterijās. Veiksme atnāk pie cilvēkiem, pie kuriem tai jāatnāk,” ir pārliecināta Iveta. 

Dažkārt, lai tiktu pie vērtīgas balvas, noder arī pacietība un jau iepriekš minētā pārliecība par veiksmi. Tā, piemēram, pagājušajā gadā pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas piedalīšanās izlozēs laime beidzot uzsmaidīja 55 gadus vecajam Ilmāram Ozoliņam – viņš 2015.gada 8.augustā “Latvijas Loto” rīkotajā “SuperBingo” papildspēlē laimēja automašīnu.

Esi atvērts jaunajam

Maksimāli izmanto gadījuma iespējas. Ja nu piepeši tas nesīs veiksmi? Piemēram, lidmašīnā uzsāc sarunu ar līdzbraucēju. Tu brīnīsies, cik daudz brīnišķīgu un vērtīgu attiecību rezultātā var izveidoties. Psihologi ir pārliecināti – veiksminieki ir daudz vairāk atvērti pret visu jauno. Interesanti, ka šo spēju var uztrenēt, piemēram, restorānā nobaudot jaunus ēdienus vai gatavojot tos mājās.

 

Vairāk uzticies savai intuīcijai

Cilvēki, kuriem Fortūna pastāvīgi uzsmaida, biežāk dzīvē vadās pēc savas intuīcijas. Uzmanīgi ieklausies savā iekšējā balsī. Lai labāk sevi iepazītu, iemācies ik dienu atslābināties, lai ieklausītos sevī. Piemēram, no rīta praktizē meditāciju un pavadi vairāk laika ar sevi. Klausies savā iekšējā balsī – tā reti kļūdās.

 

Iemācies gūt labumu no neveiksmēm

Veiksminieki, tāpat kā citi, dzīvē saskaras arī ar grūtībām, taču atšķirībā no citiem, prot transformēt sliktu pieredzi labā un lietderīgā rezultātā. Veiksmīgi ļaudis nenolaiž rokas šķēršļu priekšā, bet gan uztver tos kā iespēju mācīties un saņemt pieredzi, mainīties un padarīt dzīvi labāku.

 

Domā pozitīvi!

Veiksme atspoguļo mūsu iekšējo stāvokli. Tā ir gan enerģētika, kas veidojas ap mums, gan pārliecība, gan attieksme pret pasauli. Izpildi vienkāršu uzdevumu – vakarā velti tikai dažas minūtes, lai atcerētos, kas labs ar tevi šodien ir noticis. Nešaubies, ka Fortūna būs tavā pusē. Atceries mantru: “Es vienmēr no dzīves saņemu to, ko vēlos”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar