Sieviete 4,12 promiļu reibumā ar automašīnu bēg no policijas

No 150 iereibušajiem šoferiem 74 konstatēja 1,5 un vairāk promiļu. Vislielākais promiļu skaits – 4,12 tika konstatēts kādai 1982.gadā dzimušai sievietei, kas vadot transportlīdzekli bez autovadītāja apliecības, nepakļāvās Valsts policijas darbinieku prasībai apturēt automašīnu un centās aizbēgt. Policijas darbinieki sievieti aizturēja.

Bez jau iepriekš minētajiem 150 iereibušajiem šoferiem, vēl 82 tika konstatēta alkohola klātbūtne pieļaujamā koncentrācijā līdz 0,5 promilēm. Kaut arī ar šādu alkohola koncentrāciju asinīs transportlīdzekli nav aizliegts vadīt šoferiem ar lielāku stāžu par diviem gadiem, tomēr policijas atgādina, ka arī neliels reibums var negatīvi ietekmēt spēju vadīt automašīnu.

Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis uzsver, ka sēsties pie stūres reibumā ir bezatbildīga šofera rīcība, kas var novest pie nepiedodamas nelaimes, apdraudot ne vien savu, bet arī citu satiksmes dalībnieku veselību un drošību. Sekas, ko šāda rīcība var izraisīt ir smagas, tādēļ arī sodi ir bargi, un tomēr, aizvien ir šoferi, kas par to nedomā.

3

TOP Komentāri

avatar
3 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
LaimnesisZane!!! Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
!!!
Viesis
!!!

Pie 4,12 promilēm tak nevajadzētu varēt būt pie samaņas, kur nu vēl vadīt automašīnu un censties aizbēgt!!!

Zane
Viesis
Zane

Dulls bābietis

Laimnesis
Viesis
Laimnesis

Uz kurieni mūsu pasaule iet?