Rīgā uzstāsies populāra grupa “Little Big”

7. oktobrī uz “Pallaudium” koncertzāles skatuves ar lielkoncertu uzstāsies populāra punk-pop-rave grupa “Little Big”, informē portāls balticevents.info. Savas daiļrades laikā “Little Big” ir strādājuši ar tādiem populāriem mūziķiem, kā “Oliver Tree”, “Tommy Cash”, “Finch Asozial”, “Dillon Francis”, “Clean Bandit” un “Sasha Baron Cohen”. Grupas dalībnieki Prusikins un Tajursakaj šobrīd dzīvo ASV. Tieši Losandželosā ir sākuši jauno dzīvi. Mākslinieki turpina aktīvi uzstāties koncertos un strādāt pie jauna materiāla. 

Skaņdarbi “Skibidi”, “Faradenza”, “Hypnodancer”, “Uno”, “I’m Ok” kopā savāca 2 miljardus YouTube platformā. Savukārt “Uno” videoklips kļuvis par visskatītāko video Eirovīzijas konkursa vēsturē (266 miljonu skatījumu).

Šogad kolektīvam paliek 10 gadi un mākslinieki ar īpašu jubilejas šovprogrammu devās uz lielu Eiropas koncerttūri. Rīgas koncertā “Little Big” izpildīs savas labākas dziesmas, kā arī prezentēs pavisam jauno materiālu. Biļetes uz lielkoncertu ir pieejamas “Ticketshop.lv” kasē. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar