Ozoliņam rūp latviešu sievietes

Lai seminārs atbildētu uz patiesi aktuāliem jautājumiem, Ozoliņš lūdz sievietes aizpildīt interneta anketu (meklē Youtube un Facebook Miks Ozolins). Mūsu pašu siržu lauzējs, kas pievērsies ģimenes dzīvei, interneta seminārā pastāstīs, kas jādara sievietei, lai arī viņas noskatītais vīrietis gribētu pievērsties ģimenes ligzdas izveidošanai, kā atpazīt krāpniekus, kas liecina ka esi tikai viņa mīļākā (un nekas vairāk), kā uzzināt vīrieša patiesos nodomus, un tā tālāk.

Miks, kura pirmais publiskais seminārs klātienē Latvijā neizdevās, pašam negaidīti lielās publicitātes dēļ, kas sākotnēji atbaidīja pirmos interesentus, veiksmīgi ir pārcēlis teju visu sava biznesa darbību internetā. “Latvijā manu klientu sarakstā ir gan dažas populāras mūziķes, gan arī zināmi uzņēmēji. Šos cilvēkus apkalpoju individuāli, bet lielāko daļu pārējo klientu – grupās. Katram klientam tiek piemērota individuāli atbilstošākā programma. Ar interneta starpniecību varu palīdzēt lielākam cilvēku skaitam īsākā laika posmā, neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas.”

Miks jau vairāk kā gadu palīdz klientiem no ASV, Latvijas, Norvēģijas, Vācijas, Tadžikistānas, Skotijas, Kanādas un Anglijas sasniegt tieši viņiem vēlamos rezultātus attiecību veidošanā.

Semināra anketa:

https://confidencemethod.leadpages.net/palidzi-mikam/

TOP Komentāri

avatar