Noskaidroti konkursa „Maksimālisti” uzvarētāji

Apbalvošanas ceremonijā piedalījās konkursa „Indivīdu” kategorijas iedvesmotāja Raimonda Elbakjana pārstāvis Antons Semeņaks, „Ģimeņu” kategorijas iedvesmotāja Baiba Sipeniece–Gavare, „Kolektīvu” kategorijas iedvesmotāji no TDA „Rotaļa”, kā arī konkursa organizētāji  –„Maxima Latvija” pārstāvji.

„Man ir prieks šeit redzēt talantīgākos, aktīvākos konkursa dalībniekus un prieks, ka ar katru gadu konkurss „Maksimālisti” paliek arvien lielāks un interesantāks. Šis konkurss ir domāts cilvēkiem, kas tiešām grib dzīvē sasniegt jaunas virsotnes, tiem, kas grib ar maksimālu ātrumu iet uz priekšu,” konkursa dalībniekus slavē „Maxima Latvija” komercdirektors Viktors Troicins.

Kategorijā „Indivīds” konkursa pēdējā mēneša atbalstu 500 EUR apmērā iegūst Toms Pelšs no Valmieras, kurš iegūto atbalstu izmantos, lai segtu izmaksas par aviobiļetēm uz Sanfrancisko, jo šogad uzņēmīgais jaunietis uzsāks studiju gaitas „Minerva KGI” universitātē.  

Kategorijā „Ģimene” konkursa pēdējā mēneša atbalstu 1000 EUR apmērā iegūst Edgara Kuzņecova ģimene no Neretas, kas iegūto atbalstu izmantos visas ģimenes sapņa piepildījumam par došanos ceļojumā pa dzimto Latviju – Kurzemi un Vidzemi.

Kategorijā „Kolektīvs” konkursa pēdējā mēneša atbalstu 1500 EUR apmērā iegūst mūsdienu deju studija „Lēra” no Bauskas, kas iegūto atbalstu izmantos, lai Latvijas vārdu nestu starptautiskajā deju festivālā Atēnās.

Savukārt konkursa „Grand Prix” balvu kategorijā „Indivīds” ieguva desmit gadus vecais Kristofers Sproģis no Bikstu pagasta. Talantīgais jaunietis iegūto atbalstu 1000 EUR apmērā izmantos, lai attīstītu savu talantu – klarnetes spēli.

„Grand Prix” atbalstu ģimenes kategorijā 2000 EUR apmērā ieguva Innas Turokas ģimene no Neretas novada, kam iegūtais atbalsts ir nepieciešams, lai īstenotu savas ģimenes sen lolotu sapni par vistu mājiņu iegādi ģimenes mājsaimniecībai.

Savukārt, „Grand Prix” atbalstu 3000 EUR apmērā kategorijā „Kolektīvi” iegūst VPDK „Agrā rūsa”no Valmieras, lai īstenotu sen kārotu vēlmi – tautas tērpu iegādi visam kolektīvam, lai priecētu skatītājus un izdaiļotu Vidzemi.

Konkursā „Maxima” darbinieku simpātiju balvu 1000 EUR apmērā iegūst Paegļkalnu ģimene no Jēkabpils, kur sieva Sandra pieteikusi ģimeni konkursam, lai piepildītu lielu sapni – sniegtu iespēju vīram Mārcim atkal staigāt, iegādājoties fizioterapeitisko trenažieri. 

Par pasākuma atmosfēru parūpējās un ar skanīgām dziesmām pieskandināja šī gada Eirovīzijas jaunākais dalībnieks The Ludvig, jauniešu grupa „Plumbers”, kā arī ar deju priekšnesumu priecēja moderno deju grupa „RITMS”.

Konkurss „Maksimālisti” ir uzņēmuma SIA „Maxima Latvija” atbalsta iniciatīva, kas šogad uzsākta 2017. gada 9. janvārī. Konkursa dalībniekiem bija iespēja pieteikties mēneša vai „Grand Prix” atbalstam trīs kategorijās: „Indivīds”, „Ģimene” un „Kolektīvs”. Katru mēnesi viens dalībnieks katrā kategorijā saņēma finansiālu atbalstu: indivīdi – 500 EUR, ģimenes – 1000 EUR, bet kolektīvi – 1500 EUR. Savukārt, pretendējot uz „Grand Prix”, indivīdiem bija iespēja cīnīties par 1000 EUR, ģimenēm – par 2000 EUR un kolektīviem – par 3000 EUR atbalsta iegūšanu. Kopējais atbalsta fonds ir 22 000 eiro.  Kopā konkursa norises laikā tika saņemti 294 pieteikumi no visas Latvijas.

Foto: publicitātes

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
0 Komentāru autori
Spodra Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
Spodra
Viesis
Spodra

Veiksmi Mārcim un Sandrai!