Dziedātājas Diānas Černes rudenīgais sveiciens no Virdžīnijas

Dziedātāja un dziesmu autore Diāna Černe (Diana Moon), kura šobrīd atrodas saulainajā Virdžīnijā (ASV), savus klausītājus iepriecina ar jaunu, rudenīgās noskaņās radītu dziesmu “Lapa rudenī”. Dziesmas autore ir pati Diāna, bet to aranžējis un producējis Jānis Narbuts. Ģitāru iespēlējis Gints Purgailis, basu Jānis Narbuts, bet taustiņu instrumentus pati Diāna. Dziesmas teksta video veidojis Ēriks Saksons.

Diāna par savu šī brīža atrašanās vietu: “ASV saulainajā Virdžīnijas štatā es šobrīd izzinu krāšņo dabas dažādību un apmīļoju šo tālo zemi rudenīgajos toņos. Dodos pārgājienos pie dabas, iepazīstos ar vietējo kultūru un domāšanas veidu, izzinu Amerikas Indiāņu skaistākos dabas parkus, apmeklēju Latvijas kora “Kamēr” vieskoncertu un citus kultūras pasākumus.” 

Komentējot jauno dziesmu, Diāna piebilst: ““Lapa rudenī” ir dziesma par visu mainīgo dabā, visumā un cilvēkā. Dabu, visumu un cilvēku vieno cikli, kuriem ejam cauri, un rudens ir tas brīdis gada ciklā un dabā, kad pati daba un sārtojošās, krītošās koku lapas mūs aicina atlaist visu lieko un sevi nokalpojušo. Man ļoti patīk vērot dabas procesus dažādos gadalaikos un sinhronizēties ar tiem, lai būtu tik tuvu sev un dabai, cik vien tas straujajās mūsdienās ir iespējams.”

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar