Arī mīlestībā ir pārbaudījumi

„Mēs visi savā dzīvē esam saskārušies ar mīlestību. Arī mīlestība attīstās. Katrs pārbaudījums rāda, kā iet tālāk mīlestībā. Vīrieši un sievietes mīlestību saprot savādāk. Ne visiem pāriem izdodas aiziet līdz septiņiem pārbaudījumiem. Daudzi kādā no „eksāmeniem” izkrīt.

      Pirmais pārbaudījums  ir iemīlēšanās. Mēs ļoti bieži iemīlamies, tā vēl nav mīlestība. Iemīlēšanās periodā otru cilvēku biežāk gribam satikt, vairāk par viņu domājam. Šis periods ir vispatīkamākais. Vīrieši šajā laikā lielu uzmanību velta savai ārienei. Sieviete domā, ka tā būs mūžīgi. Vīrietis šajā posmā ir kā apmāts ar sievieti, kurā ir iemīlējies. Sievietei ir „rozā brilles” uz acīm. Viņa vīrietī, kurā ir iemīlējusies, redz tikai pozitīvās īpašības. Cilvēks par otru cilvēku nespriež objektīvi. Nereti ir vajadzīga palīdzība no malas – psihologa, skolotāja, vecāku –,lai noņemtu šīs „rozā brilles”. Sieviete pati neko nedomā. Viņa jūtas saprasta. Šajā periodā rodas vientuļās māmiņas. Šis pārbaudījums aptuveni ilgst no sešiem mēnešiem līdz gadam.

     Otrais pārbaudījums tiek dēvēts par piesātinājumu. Attiecībās iestājas rutīna. Cilvēki, kas dzīvo pārī, sāk viens otram nepatikt. Viņi sāk ieraudzīt viens otra sliktās īpašības. Sākās pārdomas. Pie šī pārbaudījuma apstājas daudzi mūsdienu jaunieši. Viņi sāk uzdot sev jautājumu: būt kopā ar šo cilvēku vai nē? Precēties vai neprecēties? Šeit vajag kaut ko jaunu. Jaunieši bieži vien nevēlas neko mainīt. Liekas, ka viens par otru jau zina visu.” (Prātā nāk rindas no operetes „Sikspārnis” – „sieva, tā ir izlasīta grāmata.”)

   „Trešais ir strīdu pārbaudījums. Tas ilgst no trīs līdz pieciem gadiem. Strīdi mēdz būt katrās attiecībās, ja nav strīdu, tad nav arī attiecību. Strīdēties ir jāiemācas. Šajā periodā cilvēki zina viens otra trūkumu, kļūdas, sliktās iezīmes. Šis ir sliekšņa periods, kad sieviete jautā: kas es tev esmu? Ja viņa vēl nav bildināta un kļuvusi par sievu. Likumdošanā nav termina kā civillaulība. Rodas jautājums par drošību: kā lai es zinu, ka draugs (draudzene) neaizies? Ar precēšanos steigties nedrīkst, bet precēties noteikti vajag. Savas attiecības ir jāsakārto! Šajā periodā no 10 laulībām četras izirst. Paliek vientuļās māmiņas, arī vientuļie tēti. Svarīgi, kā risinām strīdus ģimenē. Ja nemākam strīdēties, tad attiecības nevar pastāvēt. Vīrietis parasti nevelk strīdu garumā. Viņš ļauj sievietei izrunāties, izteikt to, kā viņa jūtas. Arī savu neapmierinātību, sāpes… Šis posms ir pārbaudījums abiem. Vīrietim nevajadzētu strīdēties līdzi. Tas no malas izskatās ļoti neglīti. Arī sieviete, ja viņa „nefano” par savu vīrieti, nevar ilgi ar viņu palikt attiecībās. Viņai jāļauj vīrietim spīdēt. Nedrīkst ļaut viņam nodzist. Strīdus posmā jāsaprot, vai attiecības var turpināties.

     Ceturtais pārbaudījums ir prasme sevī izstrādāt pacietību. Ar šo pārbaudījumu grūtāk klājas sievietēm. Jāņem vērā gudrs padoms -„arī tas reiz pāries.” Pāriet viss. Ja nevaram pasmieties par problēmu, kas sen ir bijusi, tad tā vēl nav atrisināta. Jāmācās katram savu reizi otram cilvēkam arī piekāpties. Laulībai jābūt sasodīti pacietīgai…

   Piektais ir pienākumu izpildes pārbaudījums. Katram ģimenē jākoncentrējas uz savu pienākumu izpildīšanu. Koncentrēšanos uz vienu lietu mēdz dēvēt arī par jogu. Tas notiek tad, kad prāts ir aizņemts ar šo vienu lietu. Ja sākam meklēt otrā trūkumus, bet savus pienākumus neredzam, ceļš tālāk beidzas. Kādreiz jāuzdod sev jautājums: cik stundas es šodien biju māte, cik sieva, cik meita, cik māsa, cik darbiniece? Pienākumi rosina un audzina mīlestību.

   Sestais pārbaudījums ir platoniskā mīlestība. Tā atrodas cilvēka augstākajā čakrā. Vīrs un sieva var dzīvot kā brālis un māsa, galvenais ir garīgais, ne fiziskais aspekts. Svarīgi, nesākt otram pārmest, ja viņš kaut ko nav izdarījis, vai ir aizmirsis.” (Nāk prātā brīdis, kad pati pirms, ko sacīt otram, sev pavaicāju: vai no maniem pārmetumiem aizmirstais priekšmets pats neatskries mājās? Nē! Es tikai sabojāšu attiecības. Otrs cilvēks, to nedarīja tīšām.) Lektors atgādināja, ka agrāk bijušas dusmošanās istabas. Kad vīrs un sieva ir sastrīdējušies, sadusmojušies viens uz otru. Iegājuši savā dusmošanas istabā, izdusmojušies, iznākuši ārā un dzīvojuši tālāk. U.Kuģis sacīja, ka svarīgi, kā tu otru sagaidi mājās – ar pārmetumiem vai ar prieku. Ar dusmīgu: kur tu biji? Noliec kurpes vietā! Kāpēc tik ilgi? Vai: kā tev klājās? Kā tu jūties? Ja sagaida ar pārmetumiem, tad nav brīnums, ka otrs negrib nākt mājās.

    „Septītais pārbaudījums ir garīgā mīlestība. Piemēram, vīrs mīl Dievu vairāk par sievu. Viņš redzēs sievā daļu no Dieva. Trūkumu ir mums visiem. Būtiski ir ieraudzīt labo otrā. Mēs abi mācāmies kalpot Dievam, viens otram un saviem līdzcilvēkiem. Mīlestība parādās darbos, nevis vārdos. Ar mīlestību mēs palīdzam otram kļūt labākam un kļūt labākai sabiedrībai.” Sievai jāļauj labi justies vīram ģimenē un otrādi – vīram jāļauj labi justies sievai. To, ko šis „labi” otram cilvēkam nozīmē, iepazīst gadu gaitā.

Teksts: Ligita Ābolniece

37

TOP Komentāri

avatar
37 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
20 Komentāru autori
JennyWest Lakedr james ericAlinaAndrew Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
morad
Viesis
morad

Autentiska burvestību pareizrakstība, ko sauc par Dr.Sango Es biju tik nomākta, kad mans mīļākais atstāja mani pie cita vīrieša pēc tam, kad mēs bijām satikušies 5 gadus un 1 gadu laulībā, es centos viņu lūgt atgriezties pie manis par atteikšanos un teikt, ka viņai vairs nav jūtu pret mani. Es kļuvu par skumju cilvēku pēc visa, ko mēs kopā nodzīvojām, pēc mīlestības, kas mums bija kopīga agrāk, es nevarēju iedomāties savu dzīvi bez viņas, jo mana mīlestība pret viņu bija nenovērtējama kāda iemesla dēļ, dažreiz, kad es sērfoju internetā, es redzēju komentāru par kādu, kuram ir tiesības atgriezt bijušo mīļoto,… Lasīt tālāk »

melina marius
Viesis
melina marius

Vai jums ļoti nepieciešama mīlestības burvestība, lai atgrieztu savu bijušo mīļāko vai atkalapvienotu savu laulību? Nosūtiet e-pastu DR ISIKOLO, lai saņemtu ātru risinājumu 48 stundu laikā. Mani sauc Melīna Mariusa. Pirms mēneša man bija problēmas ar savu vīru, kas mūs atšķīra. Kad viņš ar mani izšķīrās, es biju apjukusi un nezināju, ko darīt, lai viņu atgūtu, es jutos tik tukša iekšā. Līdz brīdim, kad es satiku DR ISIKOLO internetā par to, kā viņš ir palīdzējis tik daudziem cilvēkiem atrisināt dažādas problēmas. Es viņam nosūtīju e-pastu un pastāstīju viņam savu problēmu, un es darīju to, ko viņš man lūdza, lai viņš… Lasīt tālāk »

Zara Landeka
Viesis
Zara Landeka

Es esmu Zara Landeka un ar savu puisi ir attiecības jau 2 gadus un mēs plānojām drīz apprecēties un pēkšņi viņš mani pameta citas meitenes dēļ, es ļoti mīlu šo puisi un nekad nevaru iedomāties savu dzīvi bez viņa . Es arī centos visu iespējamo, lai viņu atgūtu, taču visas manas pūles, lai viņu atgrieztu savā dzīvē, neizdevās. Tieši šajā uzticīgajā dienā es saskāros ar dažiem komentāriem vietnē par šo lielisko burvestību Dr Isikolo, tāpēc daudzi cilvēki apgalvoja, ka viņš palīdz viņiem atjaunot attiecības un atgriezt viņu bijušo, man bija jāsazinās ar viņu, jo viņš bija mana pēdējā cerība. Es… Lasīt tālāk »

Dora Sebastian
Viesis
Dora Sebastian

Sveiki, mani sauc Dora Sebastian, un es esmu šeit, lai izplatītu šo labo ziņu visai pasaulei par to, kā es atguvu savu bijušo mīlestību. Es sāku kļūt traka, kad pagājušajā mēnesī mana mīlestība mani pameta citas meitenes dēļ. Bet, kad es satieku draugu, kurš mani iepazīstina ar DR ISIKOLO, izcilo orākula vēstnesi, kuram viņš kalpo, es pastāstīju savu problēmu DR ISIKOLO par to, kā mana bijusī mīlestība mani pameta un kā man vajadzēja iegūt darbu ļoti lielā uzņēmumā. . Viņš man tikai teica, ka esmu nonācis īstajā vietā, ja es piepildīšu savu sirdslietu bez jebkādām blakusparādībām. Viņš man teica, kas… Lasīt tālāk »

Sandra Filipova
Viesis
Sandra Filipova

Es esmu Sandra Fiļipova un šodien jūtos tik priecīga, jo esmu daļa no tiem, kuri priecājas par palīdzību, ko man ir sniegusi DR ISIKOLO par vīra atgūšanu. Esmu precējusies 6 gadus, un tas ir bijis tik briesmīgi, jo mans vīrs mani krāpa un meklēja šķiršanos. Bet, kad es satiku DR ISIKOLO internetā, ko ievietoja kāda dāma, es nolēmu sazināties ar viņu, un es viņam izskaidroju savu situāciju un pēc tam meklēju viņa palīdzību, bet man par lielāko pārsteigumu viņš man teica, ka viņš man palīdzēs gadījumā nav problēmu bez risinājuma. viņš man teica, ko darīt, ko es darīju, un viņš… Lasīt tālāk »

Kamile Tomas
Viesis
Kamile Tomas

DR ISIKOLO man veica loteriju, un es laimēju 850.000 eiro. Mani sauc Kamile Tomas, un es aicinu jūs Izlasiet manu atsauksmi un sazinieties ar viņu tūlīt, lai uzzinātu savus loterijas laimesta numurus. Tā ir ļoti smaga situācija, kad spēlējot loteriju un nekad neesmu laimējis vai turpina laimēt zemu fondu līdz 500 dolāriem, esmu bijis tik grūtas dzīves upuris, lielākais fonds, ko jebkad esmu laimējis, bija 350 un esmu spēlējis loterijā jau gandrīz 8 gadus. lietas pēkšņi mainās brīdī, kad es uzgāju slepenu tiešsaistes liecību par voodoo ārstu, kurš palīdz cilvēkiem jebkura veida loterijas skaitļos. Mani nebija viegli pārliecināt, bet es… Lasīt tālāk »

Rodica Amante
Viesis
Rodica Amante

Kad es atradu Dr Ilekhojie, man bija ļoti nepieciešams atgriezt savu bijušo mīļāko. Viņš mani pameta citas sievietes dēļ. Tas notika tik ātri, un man nebija nekādas teikšanas par situāciju. Viņš mani vienkārši pameta pēc 3 gadiem bez paskaidrojumiem. Es sazinājos ar Dr Ilekhojie, un viņš man pastāstīja, kas man jādara, lai viņš varētu man palīdzēt, un es darīju to, ko viņš man lika, pēc tam, kad es nodrošināju to, ko viņš gribēja, viņš veica izlīguma rituālu, lai palīdzētu mums atgriezties kopā. Neilgi pēc tam, kad viņš izpildīja savu rituālu, mans draugs atkal sāka man rakstīt īsziņas un jutās šausmīgi… Lasīt tālāk »

Loreta Emilio
Viesis
Loreta Emilio

DR ISIKOLO ir vienkārši labākais pareizrakstības autors un palīgs. Mani sauc Loreta Emilio. Cieņā pret tevi un tavām burvestībām man šī liecība jādara zināma visiem. Esmu bijis pie citiem burvestības skaitītājiem, neredzot nekādus rezultātus. Es tikai vēlējos ierasties pie jums agrāk, es saņēmu no jums labāko. Mans bijušais vīrs bija prom uz gadu, un es gāju visur un citiem burvestības rīkiem, lai lūgtu palīdzību, bet bez rezultāta, līdz mans draugs mani iepazīstināja ar Dr Isikolo. Kad mīlestības burvestība bija pabeigta, es beidzot saņēmu zvanu no viņa. Viņa burvestības darīja brīnumus, un mans vīrs ir atgriezies ar mīlestību. Tas ir brīnums!… Lasīt tālāk »

Janet Rogers
Viesis
Janet Rogers

Mans vīrs tikko pamodās un nolēma, ka mūsu laulība ir beigusies. Jau dažus mēnešus mums ar Rodžeru neklājas labi, jo viņam bija romāns ar savu palīgu darbā. Es tik ļoti mīlēju savu vīru un nolēmu palikt un strādāt pie mūsu laulības. Īsā laikā mans Rodžers pārstāja nākt mājās, un viņa draugs man teica, ka viņam ir cits dzīvoklis, kurā viņš dzīvo kopā ar viņu. Es biju ievainots un turpināju meklēt palīdzību, jo Rodžers atšķīrās no vīrieša, ar kuru es apprecējos pirms 10 gadiem. Par laimi, es atradu Dr Ilekhojie, kurš apsolīja atgriezt manu vīru atpakaļ man. Viņš izpildīja samierināšanas burvestību,… Lasīt tālāk »

katewillfred
Viesis
katewillfred

Esmu Keita no Kanādas, es vēlos dalīties ar savu lielisko pieredzi ar visu pasauli par to, kā es pēc mūsu aizbraukšanas atguvu savu mīļāko rokās, un 4 gadus es nekad nemācījos, ka varu viņu atgūt savā dzīvē, līdz es satiku šo lielisko vīrieti. vārdā Dr ozalogbo, kurš man parādīja patiesas burvestības spējas. Es un Lerijs izšķīrāmies pirms 4 gadiem kopš tā laika, kad es neesmu bijis es, lai gan man ir bijušas vairākas attiecības, es neesmu redzējis, kurš ir tik labs kā Lerijs, tāpēc kopš tā laika esmu Es domāju par viņu, tāpēc man bija jāpastāsta savam draugam par to,… Lasīt tālāk »

arabella
Viesis
arabella

Labas ziņas!!! Sveiki visiem. Mani sauc Arabella, un es ceru, ka visiem bija laba diena. Esmu par to ļoti apmierināts, tāpēc es vēlos, lai visi zinātu, ko pravietis (prophetsolutiontemple@gmail.com) izdarīja manis un manas ģimenes labā. Man bija laimīga un klusa laulība ar diviem bērniem, kas vecāki par 5 gadiem. Mans vīrs bija pārāk burvīgs un gādīgs. Bet viss kļuva skābs, kad mans vīrs sāka to nolikt malā un atgriezties mājās vēlu vakarā. Es nekad nezināju, ka viņam ir romāns ar citu sievieti, viņš pārstāja pievērst uzmanību man un bērniem. Bija patiesi postoši un sirdi plosoši redzēt, kā mīlestība attālinās no… Lasīt tālāk »

Emils
Viesis
Emils

Es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai pateiktos autentiskajiem hakeriem, kuri man palīdz ar jau uzlauztu tukšu bankomāta karti, ar kuru katru dienu var izņemt 3000 $. Es sērfoju internetā un uzdūros kādam, kurš liecināja, kā hakeris Džons Stouners palīdzēja viņam no nabaga kļūt par bagātu puisi, izmantojot jau uzlauztu bankomāta karti, kas katru dienu spēj izņemt dažas summas. Šodien es arī liecinu par to, kā viņš man palīdzēja. Es nekad tam neticēju, līdz viņi man neatsūtīja karti, kuru es izmantoju. Jūtieties brīvi un sazinieties ar viņiem pa e-pastu GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM vai WhatsApp +1(260) 218-3592.

emily keeton
Viesis
emily keeton

mans vīrs mani pameta uz 2 gadiem pēc tam, kad viņa uzzināja, ka esmu inficēta ar herpes infekciju, es domāju, ka mana dzīve ir beigusies, līdz atradu ierakstu Facebook, kurā bija teikts tik daudz brīnišķīgu lietu par ārstu sudrabu, tāpēc es sazinājos ar viņu, un viņš man apliecināja, ka Es atkal būšu laimīgs. Viņš izārstēja mani no manas herpes un izteica mīlestības burvestību, kas atgrieza manu vīru. paldies daktere Silver. jūs varat sazināties ar viņu pa e-pastu: drsilverhealingtemple@gmail.com vai Whatsapp +2348120513902

Joshua Benjamin
Viesis
Joshua Benjamin

Vai esat meklējis finansēšanas iespējas jauna mājokļa iegādei, celtniecībai, nekustamā īpašuma aizdevumam, refinansēšanai, parādu konsolidācijai, personīgam vai biznesa mērķim? Laipni lūdzam nākotnē! Ar mums ir viegli iegūt finansējumu. Sazinieties ar mums, jo mēs piedāvājam mūsu finanšu pakalpojumus ar zemu un pieejamu procentu likmi 3% ilgtermiņa un īstermiņa aizdevuma termiņam ar 100% garantijas aizdevumu. Ieinteresētajam pieteikuma iesniedzējam jāsazinās ar mums, lai saņemtu turpmākas aizdevuma iegūšanas procedūras, izmantojot: joshuabenloancompany@aol.com

Mike Morgan
Viesis
Mike Morgan

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/What’s app)

Nadia Drozdova
Viesis
Nadia Drozdova

Mani sauc Nadija Drozdova. Pēc četru gadu attiecībām ar savu vīrieti viņš ar mani izšķīrās. Es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija veltīgi. Es tik ļoti gribēju viņu atpakaļ mīlestības dēļ, kas man ir pret viņu, un es viņam lūdzu visu, es solīju, bet viņš atteicās. Es sazinājos ar burvestību DR ISIKOLO, kas varētu man palīdzēt burvestību, lai viņu atgrieztu, bet es esmu tāds tips, kas nekad neticēja burvestībai, man nebija citas izvēles kā to izmēģināt, es nosūtīju burvestību, un viņš man teica, ka tas ir nav problēmu, ka viss būs kārtībā pirms divām dienām un ka… Lasīt tālāk »

Jolanta Ziuraityte
Viesis
Jolanta Ziuraityte

Lieliskas iespējas atgriezt savu vīrieti pie jums un jūsu bērniem ar DR ISIKOLO palīdzību. Mans vīrs atstāja mani un mūsu 2 bērnus uz apmēram 3 mēnešiem. Es pārdzīvoju daudz sāpju. Es mēģināju visu iespējamo, lai viņš atgrieztos pie manis un pie bērniem, bet nekas neizdevās. Tas man patiešām bija saspringts periods, jo es nekad negribēju piedzīvot sirds sāpes. Man lika sazināties ar mīlas burvestības ārstu, lai man palīdzētu, ko es arī izdarīju, man paveicās, ka saņēmu DR ISIKOLO kontaktpersonu, kas varēja man palīdzēt, es sazinājos ar viņu un viņam visu izskaidroju un ievēroju viņa procedūras, un viņš izdarīja mīlestības atkalapvienošanās… Lasīt tālāk »

Mila
Viesis
Mila

Esmu ļoti priecīgs būt šeit šodien, lai pastāstītu pasaulei, kā man palīdzēja izcilais ārsts Okpa, kurš nāca man palīgā, lai glābtu manu laulību pēc tam, kad mans vīrs nolēma pamest mani un mūsu bērnus. Es nekad nezināju, ka varu atgriezt savu vīru savā dzīvē, līdz ārsts okpa ieradās man palīdzēt un 24 stundu laikā atgrieza manu vīru ar savu spēcīgo burvestību. Es nekad nezināju, ka pastāv šādas spējas, līdz man tas palīdzēja. Šodien esmu laimīga sieva, un mans vīrs dzīvo laimīgi ar Dr Okpa palīdzību. Tāpēc es ieteiktu jums sazināties ar Dr Okpa, lai saņemtu pateicību, un, ja jums ir… Lasīt tālāk »

Ivana Klimešová
Viesis
Ivana Klimešová

Esmu ļoti pārsteigts par DR ISIKOLO darbiem. Tas patiešām notiek ar mani. Man ir mans bijušais vīrs. Mani sauc Ivana Klimešova, un es šodien esmu ļoti priecīga, ka varu rakstīt par savu palīgu, kurš lūdza par mani par manām attiecībām. Dievs patiešām izmantoja šo cilvēku, lai palīdzētu manā situācijā. Pirms pieciem mēnešiem man un manam vīram bija milzīgs strīds, kas noveda pie mūsu šķiršanās. Tā bija elle man un manam dēlam, ka mums bija jāpārvācas uz citu pilsētu. Es kļuvu par vientuļo vecāku. Es satiku Dr Isikolo tikai apmēram pirms mēneša, kad es viņam pastāstīju par savu situāciju, un viņš… Lasīt tālāk »

Petr Buzek
Viesis
Petr Buzek

Vai jums ir nepieciešams kredīts???? Aizdevumi privātpersonām vai biznesa aizdevumi???? Parunā ar mani par to. KONTAKTA VĀRDS: Petr Buzek kungs, ja interesē, lūdzu, sazinieties ar mums::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
Whatsapp tagad: +639773415435

Wagner Clerk
Viesis
Wagner Clerk

Es vēlētos jūs visus ieteikt uzticamam un patiesam privātā aizdevuma aizdevējam, kurš apstiprināja manu aizdevumu tikai dažu stundu laikā pēc tik daudziem neveiksmīgiem mēģinājumiem saņemt aizdevumu, es biju pārsteigts un priecīgs, ka privātais aizdevējs mani izglāba un piedāvāja aizdevums ar 2% procentu likmi, sazinieties ar viņu tagad, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums E-pasts: christywalton355@gmail.com

Līga Kolovača
Viesis
Līga Kolovača

Sveiki visiem, mani sauc Līga Kolovača, es esmu no Latvijas, es tikko saņēmu savu aizdevumu no Patrīcijas Kingsmanas kundzes aizdevuma uzņēmuma, viņi ir jauns legāls 2023. gada aizdevuma uzņēmums, un nav pagājis ilgs laiks, kad es saņēmu no viņiem savu aizdevumu, es saņēmu savu aizdevumu no viņiem šodien un Tagad, kad es ievietoju šo ziņojumu, es esmu ļoti priecīgs, ka šis uzņēmums ir patiešām lielisks, tāpēc ikviens, kam nepieciešams aizdevums, sazinieties ar šo uzņēmumu, viņi ir patiešām lieliski, tur ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ineta Leitāne
Viesis
Ineta Leitāne

Sveiki visiem Mani sauc Ineta Leitāne, es esmu no Latvijas un dzīvoju Rīgā, es meklēju aizdevumu tiešsaistē, un viss, ko es saņemu, ir krāpnieki, bet es atradu šo aizdevuma kompāniju ar nosaukumu Patricia Kingsman aizdevuma kompāniju un esmu redzējis cilvēkus tiešsaistē liecinām par ir labi darbi, tāpēc es nolēmu vēlreiz izmēģināt, vai es būšu laimīgs, tāpēc es pieteicos aizdevumam 350 000,00 eiro apmērā, un aizdevuma aizdevējs Patrīcija Kingsmena man apliecināja, ka pēc 8 stundām mans aizdevums būs manā bankas kontā, tāpēc šodien es biju strādājot es redzēju, ka mana banka man uzrakstīja ziņojumu, ka manā kontā ir naudas līdzekļi 350… Lasīt tālāk »

Alla Gurkovska
Viesis
Alla Gurkovska

Mani sauc Alla Gurkovska, es esmu no Latvijas, es tikko saņēmu aizdevumu no jaunas legālas 2023. gada aizdevumu kompānijas, un uzņēmuma nosaukums, kas man šodien palīdzēja ar aizdevumu, ir Patricia Kingsman aizdevuma uzņēmums. Tā ir visjaukākā aizdevumu kompānija, kāda man jebkad ir bijusi. es saskāros ar to, ka es vakar pieteicos viņiem aizdevumam, un vienīgais, ko es darīju, bija samaksāt pārskaitījuma maksu, ko viņi teica, ka man jāsamaksā, un es nekavējoties veicu maksājumu nākamo 8 stundu laikā, kad biju ar savu aizdevumu, diemžēl, es nevaru pateikt cik daudz viņi man palīdzēja, bet tā ir liela naudas summa, tāpēc ikvienam, ja jums… Lasīt tālāk »

Olga Petkeviča Panina
Viesis
Olga Petkeviča Panina

Mani sauc Olga Petkeviča Panina, es esmu no Latvijas un dzīvoju Daugavpilī, un es vēlos izmantot šo laiku, lai pastāstītu visiem internetā par to, kā es saņēmu savu aizdevumu pēc tam, kad 3 reizes es pieteicos aizdevumam no Patrīcijas Kingsmanas. aizdevuma kompānija vakar redzēju cilvēkus liecinām par viņas labajiem darbiem un to, kā viņa palīdzēja cilvēkiem, tāpēc nolēmu pieteikties, un viņa man pateica, kas man jādara, man bija bail, bet es to izdarīju šorīt, tagad tikko saņēmu brīdinājumu no savas bankas. manā kontā ir nauda, un es pārbaudīju summu, un tas bija mans aizdevums, es esmu tik laimīgs. Tāpēc es… Lasīt tālāk »

Lāsmiņa Dadze Cepurīte
Viesis
Lāsmiņa Dadze Cepurīte

Mani sauc Lāsmiņa Dadze Cepurīte. Es esmu no Liepājas Latvijas un vēlos rakstīt internetā, ka, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums Patricia Kingsman ir īstā aizdevuma kompānija, kas izsniedz aizdevumu, es pieteicos aizdevumam no šī uzņēmuma pagājušās nedēļas piektdienā, un es tikko saņēmu savu aizdevumu no viņiem šodien. visi, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums bez izkrāpšanas, tas ir īstais uzņēmums, no kura pieteikties, tāpēc uzņēmums ir patiesi lielisks, un viņi ir īsti tik daudzi cilvēki, kuri ir tikuši izkrāpti, ja jums ir nepieciešams aizdevums bez izkrāpšanas, tas ir īsts uzņēmums, kas izsniedz aizdevumus Es pieteicos aizdevumam no šī uzņēmuma… Lasīt tālāk »

Cvetkova Jeļena
Viesis
Cvetkova Jeļena

Mani sauc Cvetkova Jeļena, un es esmu no Rīgas, Latvijā es tikko saņēmu aizdevumu no Patrīcijas Kingsmanas aizdevuma uzņēmuma, un esmu dzirdējis par šo uzņēmumu un domāju, ka tas ir viltots uzņēmums, bet tagad esmu tik priecīgs, ka šis uzņēmums man palīdzēja un 100% šis uzņēmums ir īsts, tāpēc ikvienam, kam nepieciešams aizdevums, tas ir īstais uzņēmums, kuram pieteikties no šī brīža es pieteicos aizdevumam savam biznesam 250 000,00 eiro apmērā, un šis uzņēmums man palīdzēja nekavējoties, es esmu tik laimīgs, ka es liecinu par šo uzņēmumu, jo es redzēju, ka citi cilvēki to dara, un es priecājos būt starp… Lasīt tālāk »

Anastasija Zvaigzne Elvira Andrius
Viesis
Anastasija Zvaigzne Elvira Andrius

My name is Anastasija Zvaigzne Elvira Andrius I am from Jelgava Latvia. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Patricia Kingsman is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Patricia Kingsman has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to… Lasīt tālāk »

kate
Viesis
kate

Mans vīrs bija iemīlējies savā saimniecē un izjauca mūsu 3 gadus ilgo laulību. Pēc palīdzības saņemšanas no Adu risinājumu tempļa (solutiontemple.info) mans vīrs pēkšņi saprata savu kļūdu un atgriezās manā dzīvē. Es ļoti novērtēju priestera pūles, lai mūs atkal apvienotu.

missy
Viesis
missy

Pateicoties Visuma DIEVAM Tas bija brīnums, kad Adu templis palīdzēja man septiņu dienu laikā samierināt manu izjukušo laulību, šeit ir viņa informācija. (solution.temple@mail.com) Viņš spēj atrisināt jebkuru dzīves problēmu.

floria
Viesis
floria

Kopš priesteris ADU man palīdzēja ar savu mīlestības burvestību, mans partneris ir bijis man uzticīgs un tuvāks nekā iepriekš. Es ļoti iesaku priesteri ADU ikvienam, kam nepieciešama palīdzība. sazinieties ar viņu, izmantojot viņa tīmekļa vietni {solutiontemple.info} (solution.temple@mail.com)

Tanja
Viesis
Tanja

Man patīk novērtēt LAPO MICRO FINANCE, kas man iedeva aizdevumu mana slimā bērna ārstēšanai. Esmu tik priecīgs, ka satiku LAPO, sazinieties ar viņiem pa e-pastu, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums: lapofunding960@gmail.com

Andrew
Viesis
Andrew

Easy way to join the Illuminati brotherhood in the world. Are you a business man or an artist,Politicians and you want to become big, Powerful and famous in the world, join us to become one of our official member today.you shall be given an ideal chance to visit the illuminati and his representative after registrations is completed by you, no sacrifice or human life needed, Illuminati brotherhood brings along wealth and famous in life, you have a full access to eradicate poverty away from your life now. it only a member who is been initiated into the church of illuminati… Lasīt tālāk »

Alina
Viesis
Alina

Mani sauc Alīna, es vēlos izteikt sirsnīgu pateicību Maria Katarzyna par palīdzību man ar 40,000 aizdevumu, lai apmaksātu medicīniskos rēķinus ar zemu procentu likmi 4%, pēc tam, kad banka un citas finanšu aģentūras, kuras es apmeklēju, mani noraidīja, es nekad nezināju, ka tik godīgi cilvēki joprojām atrodas uz šīs zemes, es arī vēlos sazināties ar plašāku sabiedrību, jo iesaku ikvienam, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, sazināties ar šo uzņēmumu, lai, meklējot aizdevumu, nenonāktu nepareizās rokās. Lai saņemtu īstu aizdevumu, sazinieties ar uzņēmuma adresi: {mariakatarzyna167@gmail.com} vai WhatsApp (+48-780-907-017)

Alīna M

dr james eric
Viesis
dr james eric

Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problems regarding Loan is solved between a short period of time Get access to both long and short term loans on credit check, unemployed, personal and business loans without delay through online application with 100% approval. We stand apart from other lenders because we believe in customer service,and we stay with you until you get the results you want. no matter your location just 3% per year Contact us for more details regarding the loan. WhatsApp No:+918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com
Dr. James Eric
Kind regards/Respect

West Lake
Viesis
West Lake

Vai jums ir nepieciešams personīgais/komerciālais aizdevums, lai sāktu savu biznesu vai sakārtotu savu māju?
Refinansējiet uzņēmumu vai iegādājieties īpašumu, aizdevumu, lai samaksātu rēķinus/parādus

Piedāvājam ātros kredītus ar saprotamiem noteikumiem, Kredīti bez pārsteigumiem . sazinieties ar mums tagad uz Loanwestlake@gmail.com
telegramma___https://t.me/loan59

Jenny
Viesis
Jenny

If you have fallen victim to a crypto scam and lost a significant amount of money, it is crucial to take immediate action to recover your funds. One recommended approach is to seek assistance from reputable recovery companies that specialize in dealing with crypto scams. These companies have the necessary expertise and resources to guide you through the recovery process effectively. Contact Genuine Hackers via mail on GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM or WhatsApp +12602183592