Waterflower jaunā dziesma “Palm vs Palm”

Mūzikas projekts “Waterflower” atgriežas ar jaunu singlu Palm Vs Palm no 28. septembrī gaidāmā albuma “Balta Gaisma”.

Sabīne Moore, projekta “Waterflower” autore, izziņo pirmo singlu “Palm Vs Palm” no sava devītā albuma “Balta Gaisma”, kas nāks klajā 28. septembrī.

Inovatīva, eksperimentāla un neparasta – “Waterflower” unikalitāte vijās cauri jaunā albuma dziesmām. “Balta Gaisma” ir ceļojums, kuru vada mūziķes prāts.

Pirmais singls ‘Palm Vs Palm’ ir dunošu perkusju, dobju elektronisko basu un maigu stīgu instrumentu piepildīta kokofonija, kuru lieliski papildina Sabīnes raksturīgais, nepiepūlēti kontrolētais priekšplāna vokāls. Dziesma guvusi nosaukumu no palmas koka, jo tās muzikālais materiāls radīts ar īpašiem rīkiem ierakstot palmu skaņas. Radošais process tika nofilmēts un iekļauts mūzikas video.

Avant-Garde Electronica mūzikas projektu “Waterflower” 2006. gadā izveidoja Sabīne Moore, ar pseidonīmu “Kroffork”. Waterflower ir “Kroffork” turpinājums. Iespaidojoties no Latvijā esošā jūgendstila un dabas, kā arī no pasaules zinātniskās fantastikas un vēstures, Waterflower uzbur atmosfēru, kas ir vizuāli ieintriģējoša un ar skaņas ainavām bagāta.

Albuma “Balta Gaisma” prezentācijas koncerta pasākums notiks 22. septembrī, peldošajā mākslas centrā “Noass”, ieeja bez maksas.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar