Duets Mantra VIII Izdod mūzikas video dziesmai “Mana Telpa” par atbrīvošanos no toksiskām attiecībām

Izrauties no atkarīgām, jeb toksiskām attiecībām ir ļoti grūti, Bieži pat neiespējami, jo esot šajā “burbulī” partneris pats neapzinās, ka ar viņu tiek manipulēts, ka kaut kas nav kārtībā, bieži pats jūtas vainīgs un slikts. Dziesmas vārdi iemieso to cīņu, kuru pārdzīvo daudzi cilvēki, iestrēguši sarežģītu partnerattiecību strupceļā. Melnā krāsa simbolizē šo tumšo un biedējošo realitāti, savukārt mīlestības ilūzija dod cerību uz to, ka viss mainīsies uz labu.

“Mana Telpa” ir dziesma tiem, kuri ir uzsākuši izaicinošo ceļojumu uz pašpazīšanu un personisku attīstību. Video par pamatu, tika ņemts šāds attiecību modelis, kas ierauj sevī un padara nevarīgu, taču griba pēc savas dzīves telpas ir spēcīgāka. Kā trausls ziediņš spēj izlauzties cauri asfaltam, lai dzīvotu. Arī cilvēkā ir šī dzīvotgriba. Dziesmas video ir veltījums visiem tiem, kuri spēj atrast sevī spēku un drosmi pārcirst šādu šķietami spēcīgo saikni un izvēlēties sevi.

Tā uzsver cilvēka spēju izdzīvot un pārvarēt grūtības. Neraugoties uz to, ka aizejot nospiedumi, traumas un pieredzes nekur nepaliek, mēs tās nesam tālāk. Un tad esam atbildīgi paši, kā ar tām strādāsim, tiksim galā un dzīvosim tālāk.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar