Normunds Rutulis publicē jaunu dziesmu un izsludina koncerttūri

Nemainīgi darbīgais Maestro Raimonds Pauls sarakstījis 12 jaunas dziesmas Latvijas pozitīvākajam  dziedātājam Normundam Rutulim, kas 4. septembrī – Normunda dzimšanas dienā tiks publicētas albumā “Man nav žēl”. Uzreiz pēc tam Rutulis kopā ar instrumentālistiem un deju grupu dosies Latvijas koncerttūrē, lai izdziedātu gan jaunos skaņdarbus, gan arī sen zināmos, tautā iemīļotos hītus.

Šodien pie klausītājiem dodas vēl viena no Raimonda Paula jaunajām dziesmām “ZIŅĢE PAR MĪLU”.  Vārdus dziesmai sarakstījis Jānis Peters un tas ir sestais singls no gaidāmā dziesmu albuma. Tāpat kā visas pārējās albuma dziesmas, to aranžējuši, programmējuši, studijas darbu producējuši, miksējuši un māsterējuši Lotars Lodziņš un Jānis Kalve. Dziesmai LTV raidījums “Latvijas sirdsdziesma” ir uzfilmējis video klipu, un tā pirmizrāde jau notika sestdienas raidījuma. Klipa idejas autors un režisors ir Arvīds Babris.

Dziedātāja Normunda Rutuļa rudens koncerttūrē jau ierasti pozitīvā enerģētika un melodiskums mīsies ar dinamisku un atraktīvu deju, kuru horeogrāfiju popbaleta dejotājiem veido Reinis Rešetins, savukārt gaismu, lāzeru spēles un neierastas 3D vizualizācijas  gatavo Jānis Pētersons (Artistic). Daļa jauno dziesmu – „Man nav žēl (Dziesma par Ērikonkuli)”,  „Atskrien raiba dievgosniņa” un citas jau ir ieguvušas popularitāti un iekļautas Normunda zelta hitu repertuārā.

 Kā atzīst Raimonds Pauls: ”Man vienmēr ir paticis būt tuvāk tautai savās melodijās. Ir labi, ja skatītāji var dziedāt tām līdzi. Normunds, cik zinu, cāļus skaita katrā savā koncertā un skaitīs vēl ilgi. Ar savu pozitīvismu un kaisli uz mūziku viņš māk “paņemt klausītāju”. Nešaubos, ka tas izdosies arī šajā koncertu sērijā, jo esmu pamanījis, ka tā dziesmiņa par indēšanu ar krūkļa ogām arī iet uz “urrā!”

Savukārt Normunds Rutulis ir pārliecināts: “Līdz šim tik kustīgu koncertu tūri vēl neesmu piedzīvojis. Kustīgs tas būs gan muzikāli, gan vizuāli. Nevienam mana repertuāra pazinējam nav jāskaidro, cik daudz pozitīvas enerģijas sniedz dziesmas “Lecam pa vecam” vai “Cāļus skaita rudenī”. Un arī jaunā albuma dziesmas ir paguvušas izveidot šo labo enerģētisko saikni ar klausītāju. Mēs vārda tiešā nozīmē lēksim pa jaunam. Kopā ar astoņiem profesionāliem dejotājiem un mūziķiem Anriju Grinbergu un Uldi Beitiņu. Jau tagad jūtu, ka tas sniegs neaizmirstamas emocijas gan mums  – māksliniekiem, gan arī katram klātesošajam.”

Normunda Rutuļa rudens koncerttūres „Man nav žēl” repertuāru veidos dziesmas no jaunā albuma un arī melodijas no 2003.gada programmas „Lecam pa vecam”.  Koncerttūre sāksies 13.septembrī  un ilgs līdz 2.novembrim.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar