Senioru kino klubā izrāda īsfilmu sēriju “Kolektīvs”

Kinoteātra “Kino Bize” senioru kino klubs “Sudraba Bize” trešdien, 14. jūnijā, plkst. 12:00 ielūdz uz sezonas noslēdzošo tikšanos ar Dziesmu un Deju svētkiem veltīto īsfilmu antoloģiju “Kolektīvs” (2023). Laipni gaidīti visi seniori!

Senioru kino klubs piedāvā iespēju apmeklēt filmas seansu par īpašu cenu, kurā iekļauta arī kafijas un tējas pauze pēc tā. 14. jūnijā tiks izrādītas 4 latviešu režisoru īsfilmas, kas tapušas, iedvesmojoties no Dziesmu un Deju svētkiem, kā arī aizkadru sērija, kas ļauj ielūkoties filmu tapšanas procesā.

“Kolektīvs” stāsta par Dziesmu un Deju svētku kustības cilvēcīgo daļu. Scenārijs balstīts patiesos notikumos, jo reālā dzīve ir krāšņāka par jebkuru kino scenāriju. Katrai īsfilmai ir viens centrālais notikums jeb stāsts, kā arī viens vai vairāki galvenie varoņi, kuri stāsta laikā kaut ko saprot vai – tieši otrādi – beigās vairs nesaprot neko. 

Katru īsfilmu veido cits režisors ar savu neatkārtojamo rokrakstu: Aiks Karapetjans, Edgars Kaupers, Oskars Rupenheits, Aivars Čivzelis, bet aizkadru īsfilmu veidojis Māris Lagzdiņš.

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 Eur. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar