Rokmūzikas trio B OPTIMIST izdod albumu „Visur skan”

29. septembrī rokmūzikas trio B OPTIMIST izdod trešo studijas albumu „Visur skan” un publicē video dziesmai „Kā lai pastāstu tev”.

Jaunajā pilnmetrāžas albumā iekļautas 11 oriģināldziesmas, kuras tapušas pēdējo triju gadu laikā. Šis ir trešais B OPTIMIST albums grupas 7 gadu ilgajā vēsturē. Trešais posms. Trešais sākums un trešais turpinājums.

Ceļš uz šo albumu sākās ar izmaiņām grupas sastāvā, kas deva jaunu enerģiju un virzienu. Tam sekoja 2019. gada koncertiem bagāta vasara, pēc kuras grupa devās studijā, lai jauno materiālu iemūžinātu. 41 minūti garais albums piepildīts ar gūtajām emocijām, kuras transformējās albuma dziesmās un ieraksta skanējumā. Visur skan – tas ir albums par visiem mums, kur reibinošas dzīves tiek uzzīmētas, tās savijas un uzliesmo.

Albums pieejams populārākajās straumēšanas platformās, kā arī CD formātā ierobežotā daudzumā. Fiziskā CD komplektācijā ietilpst arī 16 lapu buklets ar lirikām un grupas foto. Albumu var iegūt savā īpašumā, sazinoties ar grupu caur mājaslapu boptimist.lv vai sociālajiem tīkliem, kā arī grupas koncertos.

Līdz šim no jaunā albuma „Visur skan” izdoti trīs singli: „Otro siržu veikaliņš”, „Nāku katru nakti” un „Kaut nedaudz kā tu”. Iepriekš izdots minialbums “Kopā” un debijas albums „B OPTIMIST”, kā arī vienpadsmit dziesmām radīti videoklipi.

B OPTIMIST spēlē enerģisku un emocionālu rokmūziku latviešu valodā kopš 2013. gada. Grupa izveidota Ogres novadā, Suntažos. B OPTIMIST: Valters Levins – vokāls, ģitāra, Linards Liepa – basģitāra, vokāls, Roberts Levins – sitamie instrumenti. Grupas mūzika ir dzirdama Spotify, Bandcamp, iTunes, Youtube un citās straumēšanas vietās.

TOP Komentāri

avatar