Rīgā turpinās senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta

Rīgā arī šonedēļ turpināsies senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta rīta pusē – no plkst.9 līdz 10, informē Rīgas domes Labklājības departaments.

Senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta ar “Janssen” vakcīnu notiks šādos datumos:

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā (Centrāltirgus ielā 3-1, ieeja no kanāla puses) no 28. jūnija līdz 4. jūlijam. 

Rīgas Kongresu namā (Krišjāņa Valdemāra ielā 5) no 28. jūnija līdz 3. jūlijam.

Ķīpsalas hallē (Ķīpsalas ielā 8) no 28. jūnija līdz 4. jūlijam. 

“Janssen” vakcīnas priekšrocība ir tāda, ka tai ir nepieciešama tikai viena vakcīnas deva.

Atta centrā (Krasta ielā 60) 29. jūnijā un 1. jūlijā vakcinācija notiks ar “Pfizer/Biontech” un 2. jūlijā ar “Moderna” vakcīnu.

Rīgas Dzemdību namā (Miera ielā 45) seniori bez iepriekšēja pieraksta var saņemt vakcīnu darba dienās no plkst. 10.00-12.00, vakcinācija notiek ar “Pfizer/Biontech” vakcīnu.

Senioriem uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un jāierodas tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu. Aicinām ņemt līdzi dzeramo ūdeni, ar ko veldzēt slāpes, īpaši atrodoties pēcvakcinācijas uzgaidāmajā zonā, jo ūdens dzeršana ir veselīgs ieradums, kas nodrošina labu pašsajūtu!

Turpinās vakcinācija arī vairākos tirdzniecības centros: no 28. jūnija līdz 1.jūlijam t/c “Galerija Centrs” (Audēju ielā 16) un t/c “Akropole” (Maskavas iela  257, E-F ieejas). No 28. jūnija līdz 4.jūlijam t/c “Alfa” (Brīvības gatve 372 ) 1. stāvā.  28. jūnijā t/c “Domina” (Ieriķu iela 3).

Tirdzniecības centros uz vakcināciju var ierasties, gan iepriekš reģistrējoties uz konkrētu laiku vietnē manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989, gan bez iepriekšējā pieraksta. Laikā no plkst. 9.00 līdz 10.00 seniori tiks apkalpoti prioritāri. Tirdzniecības centros vakcinācija notiek pēc cilvēka izvēles ar “Pfizer/Biontech” vai “Janssen” vakcīnu.

Atgādinām, ka vakcinācija ir drošākais, efektīvākais veids, kā pasargāt sevi no smagas saslimšanas!

Foto:canva.com

TOP Komentāri

avatar