Neparasts kvartets ieskaņo Jaunā gada hitu «Liekam jaunu bildi iekšā»

Dziesma «Liekam jaunu bildi iekšā» ir īpaši radīta, gatavojoties TV3 Jaunā gada šovam ar tādu pašu nosaukumu, kurš notiks 28. decembrī Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, un tā izskanēs šova noslēgumā. 

Dziesmas autori ir pieredzējušie mūziķi Gints Stankevičs un Guntars Račs (dziesma producēta un ieskaņota studijā «Factory Sounds Studio; dziesmas video filmēja un montēja Kaspars Kambars), tās ierakstā piedalījušies šā gada TV konkursa «X-Faktors» zvaigzne un otrās vietas ieguvēja Luka, kā arī māsīcas Emilija Busule (Intara Busuļa meita) un Estere Busule (Intara brāļa Ērika meita). Kā izrādījās, Intara meitai Emilijai šī bija pirmā pieredze ierakstu studijā. Savukārt dziedātājs un dziesmu autors Edvards Strazdiņš, kurš šā gada sākumā izdeva savu debijas albumu, arī šādā sastāvā studijas ierakstā piedalījās pirmo reizi.

Dziesmu klātienē varēs dzirdēt 28. decembrī Zemgales Olimpiskajā centrā, kur to pilnā sastāvā izpildīs viss zvaigžņu sastāvs. TV3 Jaungada šovā «Liekam jaunu bildi iekšā» iedalīsies arī Intars Busulis un «Abonementa orķestris», Ivo Fomins, «Dagamba», «Bermudu Divstūris», «Apvedceļš», «Līvi», «Tranzīts», Žoržs Siksna, Olga Rajecka, «Baritoni», Patrisha, Fiņķis, Kato, «Citi Zēni», «Sudden Lights», «Dziļi Violets», «Bujāns», «Latgaliešu reps» un daudzi citi mākslinieki.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar