Milleru-Balandīnu ģimene laiž klajā dziesmu “Daļa manis”

Pēc ilgākas radošās pauzes Milleru-Balandīnu ģimene prezentē savu jaunāko veikumu – singlu “Daļa manis” un tā video stāstu.

“Dziesma “Daļa manis” vienlaikus ir gan ļoti personiska, apcerot to, kas zaudēts, palicis nesaprasts un nepabeigts, gan arī uz plašākām pārdomām rosinoša – par ticību saviem spēkiem, spēju virzīties tālāk, saglabājot pateicību par visu, kas dots,” stāsta dziesmas autors Raitis Balandīns.

Armands Pauls, kura mākslinieciskais rokraksts jaušams dziesmas vizuālajā attēlojumā, stāsta par videoklipa tapšanas procesu: “Lai gan scenārijs jau bija saskaņots, filmēšanas dienās, kad tuvojos iepriekš izvēlētajām lokācijām, nereti šķita, ka, lai gan vieta ir atbilstoša un der, kāds zemapziņas spēks mani vilka pārbaudīt, kas vēl būs turpat aiz horizonta… Pārsvarā šīm sajūtām arī ļāvos. Rezultātā nejauši uzietās lokācijas vēl vairāk izkrāsoja un paspilgtināja konkrētās dziesmas vēstījumu”.

Dziesmas mūzikas un teksta autors: Raitis Balandīns. Aranžija: Raitis Balandīns (ģitāra, vokāls), Dagnija Millere-Balandīna (vokāls), Armands Pauls (basģitāra), Elīza Zelča (vijole), Dāvids Eglītis (perkusijas). Studijas producents: Reinis Briģis.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

Foto: Armands Pauls

TOP Komentāri

avatar