Grupas “ATOM” albuma atvēršanas koncerts

K.K. fon Sticka villā notika grupas “ATOM” pirmā studijas albuma prezentācijas koncerts.

Krāšņais koncerts K.K. fon Sticka villā norisinājās vairākās daļās, sniedzot iespēju pasākuma apmeklētājiem doties maģiskā ceļojumā pa Piena ceļa galaktiku un ļāva aizdomāties par to, cik daudz ir nezināmā, un cik tālu mēs vēl varam doties. Pirmajā daļa tika prezentēts jaunais muzikālais projekts “Mīlestības un miera dziesmas”, kurā apvienojušies mūziķi Charlie Vas, Ainārs Majors, Madara Dzintara un Rihards Lībietis. Kopā radītājās kompozīcijās dalībnieki sniedza savu redzējumu par to, kas mūziķu izpildījumā ir mīlestība.

Otro pasākuma daļu atklāja jaunie un talantīgie mūziķi Miķelis Dzenuška un Toms Kagainis, kuri ritmiski iekustināja un sagatavoja klausītājus noslēguma daļai – grupas “ATOM” albuma prezentācijai.   Muzikālās apvienības debijas albums “The Milky Way”  radies starpvalstu sintēzē un melodijas, kas tajā ir iekļautas ir gan liriskas, gan enerģiski uzlādētas, sniedzot iespēju klausītājiem izbaudīt muzikālu krāsainību.

Koncerts “The Milky Way”, bija panamieša Charlie Vas pateicības koncerts par silto uzņemšanu Latvijā. Mūziķis jau nepilnus trīs gadus kopā ar ģimeni dzīvo Latvijā un aktīvi iesaistās sabiedriskajā dzīvē. Par aizvadīto koncertu grupas solists un mūziķis Charlie Vas stāsta: “Man bija patiess prieks kopā ar saviem draugiem mūziķiem būt uz skatuves, lai dalītos savā priekā ar klausītājiem. Esmu pateicīgs par iespēju būt šeit – Latvijā, lai radoši izpaužoties, kopā ar domubiedriem sniegtu patīkamas emocijas visiem pasākuma apmeklētājiem”. 

Grupa “ATOM” darbu pie “The Milky Way” albuma uzsāka jau 2018. gada rudenī. Tā tapšanas laikā darba  process noritēja bez apstājas. Veidojot albumu, mūziķi vēlējās atrast īsto balansu starp liriskām un atraktīvām, dinamiskām dziesmām. Albumā „The Milky Way iekļautas dziesmas gan rock-fusion, kā arī indie mūzikas elementi, tā debijas albumu raksturo grupas “ATOM” dalībnieki. 

Video: Inga Nestere un Ģirts Spēlmanis

1

TOP Komentāri

avatar
1 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
1 Komentāru autori
elina Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
elina
Viesis
elina

vispār stilīgi! very cool.