Ainars Bumbieris izdod dziesmu ar Magones Šutovienes vārdiem “Manas tēvzemes stāsts”

Dziedātājs Ainars Bumbieris kopā ar dzejnieci Magone Liedeskalns (populārā STV Pirmā! šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Šutoviene) sakomponējis mūziku patriotiskam skaņdarbam “Manas tēvzemes stāsts”.  Dzejnieces otrais izvēlētais dziesmas nosaukums ir “Rekviēms Dvēselei”.

Šīs dziesmas mūziku sacerējis un producējis Ainars Bumbieris, teksta autore, dzejniece, Magone Liedeskalns. Ierakstā piedalījās pianists Anatolijs Livča, basu iespēlējis Noberts Skraucis,  sitamos instrumentus – Miķelis Vīte. Dziesmu ierakstījis, miksējis un māsterējis Rolands Makarskis, Roland Records studijā Rīgā.

Dziesmā dzejniece izteikusi pašas sajūtas, nodzīvoto laiku Latvijā un sirdssāpēm – cerētajiem, ilgotajiem un nepiepildītajiem Eiropas Savienības solījumiem, jo krīzes laikā nebija iespējams ne nopelnīt, ne uzkrāt jebkādus naudas līdzekļus. “Tomēr mājas sajūta aicināja atgriezties Latvijā,  kad sniegotā ziemas vakarā arī radās šis teksts”, tā saka dzejniece Magone Liedeskalns.

“Izlasot šo Magones dzejoli, melodija skanēja galvā uzreiz. Pats priecājos, ka dziesma ir sanākusi tik svinīga un skaista”, turpina Ainars Bumbieris. “Šī dziesma man ir kā īsts izaicinājums un pārbaudījums. Darbs pašam ar sevi un savu pieredzi. Esmu pateicīgs par tām zināšanām,  ko apguvu jau mūzikas skolā. Tās ir noderējušas veidojot gan šī kora aranžijas, gan dziesmas noskaņu.”

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar