Konkursa “Laima Voice” fināla tiešraide no Laimas Vaikules rezidences

Svētdien, 27. jūnijā, plkst. 15:00 pēc Rīgas laika sociālajā tīklā VK.ru (Vkontakte) un sociālajā tīklā OK.ru skatītāji visā pasaulē varēs vērot konkursa “Laima Voice” finālu. Šo konkursu Laima aizsāka pagājušogad, lai radītu iespēju jaunajiem talantiem sevi apliecināt. Ir notikušas jau 3  konkursa kārtas un šī būs noslēdzošā. Šoreiz konkursa formāts būs diezgan sarežģīts un eksperimentāls, jo atšķirībā no iepriekšējām  notiks vienlaicīga saslēgšanās ar vairākām vietām pasaulē,  kur atrodas finālisti un viņu uzstāšanās notis tiešsaistē. Šī ekskluzīvā tiešraide tiks translēta no estrādes leģendas Laimas Vaikules privātās rezidences, kur viesojušās daudzas zvaigznes, bet šoreiz konkursa “Laima Voice”  žūrija Laimas vadībā vērtēs starptautiskā konkursa finālistu performances. Galvenā balva – iespēja uzstāties pārceltajā festivālā Laima Rendez Vous Jūrmala ‘2022, kas notiks nākošā gada 28-31.jūlijā.   Skatītājus gaida ekskluzīva iespēja pabūt pie Laimas mājās, piedalīties finālistu izvērtēšanā, improvizācija, humors, talantīgas uzstāšanās un bērnu kategorijas konkursa dalībnieku rezultātu izziņošana. Esiet kopā ar mums un miljoniem skatītāju visā pasaulē! Atbalstiet uzlecošās zvaigznes un iegūstiet pozitīvas emocijas!

Laimas Vaikules izveidots grandiozs, spožs, izsmalcināts un romantisks festivāls “Laima Rendezvous Jūrmala” (pārcelts uz 27.06.- 31.06.2022) jau piecus gadus pec kārtas uz Dzintaru koncertzāles skatuves pulcē populārākas estrādes zvaigznes, kā arī pasaules mūzikas leģendas un jaunus aktuālus izpildītājus. Brīnišķīgajā festivāla atmosfērā slaveno mūziku negaidīti dueti un trio, — tādas ir īstās muzikālas randevu.

Iepriekšējos gados festivāla piedalījās: Chris Norman, Intars Busulis, Ksenija Sidorova Jānis Stībelis, Inese Galante, Hibla Gerzmava, Markus Riva, Lauris Reiniks, Samanta Tīna, Aija Andrejeva, Patrisha, Filips Kirkorovs, Grigorijs Lepss, Monatik, Stass Mihailovs, , Valērijs Meladze, Jeļena Vaenga, Nino Katamadze, Nastja Kamenskih, Lolita, Mario Biondi, Valērijs Sjutkins, Maks Barskih, Sati Kazanova, Aleksejevs, Emins, Jūlija Kovaļčuka, Aleksejs Čumakovs, Dana Sokolova, Maruv un daudzi citi. Pateicoties tiešraidei un sociālā tīkla Odnoklassniki.ru atbalstam festivālu vienlaicīgi vēro vairāk nekā 100 miljoni skatītāju visā pasaulē.

Pagājušā gada aprīlī Laima Vaikule nolēmusi dot iespēju jaunajām zvaigznēm! Un festivāla “Laima Rendezvous Jūrmala” ietvaros dzimis lielisks vokālistu konkurss “Laima Voice”. Mūzika vieno visus, neskatoties uz pandēmiju un slēgtam robežām. Uz “Laima Voice” e-pastu tika sūtīti tūkstošiem pieteikumu no dažādām valstīm, un tas kārtējo reizi ļāva mūzikas cienītājiem pārliecināties, cik daudz pasaulē ir talantīgu vokālistu!

Laima Voice konkursa fināla parraides tiešsaistes: 

https://bit.ly/2T4JyUM

https://bit.ly/3wVCGrD

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar