Katrīna Gupalo un Oriole jaunajā mūzikas un drāmas telpā «OratoriO»

Sestdien, 5. septembrī plkst. 19:00 mūzikas un drāmas telpā OratoriO notiks Katrīnas Gupalo koncerts «7 Skumjas zvaigznes un Alabamas mēness». Koncertā piedalīsies arī elektroniskās mūzikas guru Oriole.

Strauji un neapturami šovasar ir dzimusi jauna radoša apvienība – dziedātāja un pianiste Katrīna Gupalo ar mūziķi un producentu Orioli ir izveidojuši unikālu muzikālo tandēmu. Viņu performance – apvienojot Orioles elektroniskās mūzikas meistarību ar Katrīnas juteklisko balsi un virtuozo klavierspēli – aizrauj kosmosā. Programmā Katrīnas Gupalo oriģinālmūzika, Imanta Kalniņa meistardarbi, kā arī Kurta Veila mūzika. Skanēs “Viņi dejoja vienu vasaru”, “Dūdieviņš“, Akāciju palags, “Alabama Song”, “Je ne t’aime pas”, “Die Moritat von Mackie Messer” uc.

Pirmo reizi aktrises Rēzijas Kalniņas un diriģenta Aināra Rubiķa radītā kultūras telpa «OratoriO» savas durvis vēra 29. augustā. Jaunā kultūras pasākumu norises vieta Sporta 2 kvartālā tiks ieskandināta ar trīs dažādām koncertprogrammām, solot unikālas radošās savienības visas sezonas garumā

Tas ir tik saviļņojoši, ka Rīga turpina skanēt, ka Rīgā top gan jauni mākslas projekti, gan jaunas telpas to norisei. OratoriOkļūs par unikālu platformu radošiem eksperimentiem, par dažādu mākslinieku un dažādu žanru tikšanās krustpunktu, stāsta mūziķe un producente Katrīna Gupalo. 

Katrīna Gupalo neakadēmiskās mūzikas lauciņā darbojas kopš 2018. gada, kad viņa uzrakstīja savu pirmo dziesmu «Too Much Sunshine». Katrīna ir izdevusi debijas albumu Gentle and Done,  devusies pirmajā ASV koncerttūrē, iesildījusi britu soulmūzikas dīvu Emeli Sandē koncertzālē Palladium, uzstājusies festivālā “Laima Vaikule Rendez Vous Jūrmala 2018Dzintaru koncertzālē, bijusi Supernova 2018 pusfinālā ar pašas sacerēto dziesmu Intoxicating Caramel. Nesen izdotās dziesmas «SVĀRKI?» un «Fredijs vairs nedziedās», kā arī Imanta Kalniņa mūzika Katrīnas interpretācijā pievērsušas plašu uzmanību medijos un lielu klausītāju mīlestību koncertos. Būdama profesionāla pianiste Katrīna ar savu balsi klavieru pavadījumā uzbur krāšņas skaņu gleznas. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar