“X Faktora” finālā iekļūst Emilija Bērziņa, Luka un Katrīna Kovaļuka

Svētdien, 3. decembrī, norisinājās vērienīgā muzikālā šova “X Faktors” pusfināls, kurā pieci pusfinālisti – Krišjānis Brasliņš, Katrīna Kovaļuka, Tipa, Luka un Emilija Bērziņa katrs izpildīja divas dziesmas, kas viņiem palīdzētu nokļūt finālā. Īsi pirms fināla šovu nācās pamest Marata Ogļezņeva komandas dalībniekiem Krišjānim Brasliņam un Tipai, bet skatītāju simpātiju balvu ceturto nedēļu pēc kārtas ieguva Emilija Bērziņa.

Pusfināls bija izaicinājums dalībniekiem, jo katram no viņiem pirmo reizi bija jāizpilda divas dziesmas. Tas ļāva dalībniekiem iejusties divos dažādos tēlos, kas ļāva skatītājiem viņus redzēt no dažādiem skatu punktiem. Izskanēja gan grupas “Prāta Vētras”, Imanta Kalniņa un Haralda Sīmaņa dziesmas, gan tādu slavenu ārzemju mūziķu kā Teilora Svifta, Lenijs Kravics, grupa “ABBA”, Rianna, Selīna Gomesa un citu mūziķu dziesmas.

Šovu bez iespējas dziedāt glābējdziesmu pameta Krišjānis Brasliņš, ierindojoties piektajā vietā. Bet par palikšanu šovā ar glābējdziesmas palīdzību cīnījās Tipa un Katrīna Kovaļuka. Mentori nespēja vienoties par to, kuram dalībniekam palikt, tādēļ skatītājiem tika dotas 200 sekundes, lai izlemtu, kura no dziedātājām paliek šovā. 

Vakara gaitā savu pasaules pirmatskaņojumu piedzīvoja šova mentoru Reiņa Sējāna un Intara Busuļa dueta “Bujāns” jaunākā dziesma “Mēs esam skaisti”, kas uz skatuves bija pulcējusi daudzas Latvijas mūzikas zvaigznes. Tāpat uz skatuves ar savu priekšnesumu kāpa grupa “Singapūras Satīns”. 

Jau šo svētdien, 10. decembrī, skatītāji lems, kurš no finālistiem ir pelnījis kļūt par 5. sezonas uzvarētāju, saņemt 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar “Universal Music Group”. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar