Samanta Balcere – “Vienīgā un īstā”

Liepājniece Samanta Balcere, sagaidot 8. martu, publicē pirmo pašas sarakstīto mīlas balādi “Vienīgā un īstā”. Dziesmas videoklips tapis kinoteātra “Forum cinemas” telpās.

Dziesmu “Vienīgā un īstā” producējis Artūrs Palkevičs, bet dziesmas video veidojis Kaspars Rudzītis (Dween Productions). Šis ir tikai otrais jaunās dziedātājas singls pēc, pirms diviem gadiem, publicētās dziesmas “Pārāk daudz”.

Samanta par pirmo pašas sarakstīto dziesmu un videoklipa tapšanu: “Dziesma bija ļoti gaidīta, jo es jau sen vēlējos uzrakstīt pati savu dziesmu. Vienmēr iztēlojos kāda un par ko tā varētu būt. Bieži centos atvēlēt laiku, lai apsēstos un sarakstītu pāris rindiņas, bet tā arī nekad nekas iepriekš nesanāca. Tomēr šoreiz dziesmas teksts nāca prātā brīžos, kad staigāju, skrēju vai arī darīju vienkārši ikdienišķus darbus. Manuprāt, visam dzīvē ir iemesls un arī šī dziesma nav izņēmums.

Video filmēšana bija diezgan aizraujoša. Tā man bija ļoti gara diena, ieskaitot ceļu no Liepājas uz Rīgu zinot, ka agri no rīta jau bija jābūt pie vizāžistes. Visu kopumā beidzām filmēt vēlā pēcpusdienā un tad vēl ceļš mājup uz Liepāju. Interesanti bija redzēt lielo “Forum cinemas” kinoteātri tik tukšu un klusu, ka pat varēja saklausīt aiz loga braucošo automašīnu radīto troksni un sajust ikdienas darba dienas burzmu. Video sižetam bija vairāki varianti, bet gala iznākums izdevās vēl skaistāks nekā to biju iztēlojusies un par to man jāsaka milzīgs paldies komandai, kura bija kopā ar mani.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar