Hip- Hop apvienība ReQi izdod singlu „Sprīdītis”

Hip- Hop apvienībai ReQi gads iesācies ar jauna skaņdarba izdošanu, kas nosaukts Latvijā plaši zināma filmas tēla vārdā – „Sprīdītis”. 

Annas Brigaderes, nu jau leģendārais darbs “Sprīdītis” ir stāsts, kas vēstī par prieku un fantastisko sajūtu, ko sniedz atgriešanās mājās. Arī Rīgas kinostudijas spēlfilmā “Sprīdītis” dzirdamā Imanta Kalniņa mūzika tikai paspilgtina šo sajūtu. 

„Pēc pāris studijā pavadītām stundām, mūzikas producentam DJ Krii izdevās izveidot mūziku ar līdzīgu noskaņu, kas arī ReQi puišos radīja vēlmi aizdomāties un uz sekundi atgriezties tajos dzīves brīžos, kuriem paglabāta īpaša vieta atmiņu lādītē. Brīžos, kurus atceries tikai ar labu, pat, ja lūkojoties no pieauguša cilvēka skatpunkta saprotams, ka patiesībā tajos tika darītas ļoti lielas blēņas.” – Edgars Bergholcs.

Jaunizdota kompozīcija ierakstīta Mārtiņa Burkevica studijā ”BrasaJam”, un šobrīd grupa sadarbībā ar mākslinieci Daci Liepu strādā pie tās video versijas. 

ReQi ir enerģiska un radoša grupa, kuras pamata ideja ir 90. gadu HipHop vēsmas ar dažādu žanru skanējumu un profesionālu mūziķu piesaisti. Līdz šim grupa izdevusi trīs singlus. 

Grupas pamatsastāvā darbojas Edgars Bergholcs, Andris Balodis, Kristaps Kaļinka, DJ KRII (Kristaps Krievs), Aleksejs Balinskis (Alex) un Mārtiņš Burkevics. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar