Grupa SBP4 savu jauno albumu “Vairs nav nekā” šonedēļ prezentēs VEF KVARTĀLĀ

Šonedēļ, 8. jūlijā VEF KVARTĀLA Promenādē grupa SBP4 prezentēs savu jauno albumu “Vairs nav nekā”. Pirmo reizi dzīvajā izpildījumā tiks atskaņotas lielākā daļa no albumā iekļautajām kompozīcijām. Neizpaliks arī klausītāju iemīļoti un retāk izpildīti skaņdarbi.

Laska Bar sadarbībā ar VEF KVARTĀLU un kvartāla rezidentu Power Production rīko jau otro grupas SBP4 koncertu VEF KVARTĀLS Promenādē (Ūnijas iela 8 k-7, Rīga). SBP4 rada un spēlē elektronisko mūziku ar grūva elementiem, apvienojot nesavienojamo – afrikāņu ritmu, hip-hop breikus, fank ģitāras skaņas, disko basus, lirisku sieviešu bekvokālu, psihodēliskās noskaņās ar jaudīgu enerģiju. “Tā ir mūzika no cilvēkiem, kuriem sāp, cilvēkiem, kuriem sāp!” jauno albumu raksturo grupa SBP4. 

Vēl daži spilgti komentāri par jauno albumu: “..lai gan ir daudz izvēles, šķiet, ka tas ir grupas labākais albums!” tā albumu komentē Aleksandrs Gorbachevs no “Jaunā mūzika” kanāla. “..labākais mūzikas albums aizvadītā gada rudenī tiem, kuri vēlas runāt par notiekošo!” Sofija Vorobeva no “Medūza”. “Bet visvērtīgākais albumā “Vairs nav nekā” – tas palīdz pārdzīvot šo sāpi par pagātnes zaudējumu!” piebilsts Nikolajs Ovčinnikovs no “The Village”.

Ieeja pasākumā no plkst. 19.00, plkst. 19.30 iesildošā grupa Pasaka & Kid-A DJ sets, plkst. 21.00 – СБПЧ | SBP4. Biļetes: https://www.laska.bar/event-details/sbpch-sbp4 Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt ievietoti Business VEF KVARTĀLS sociālo tīklu kontos (Facebook, Instagram) publicitātes nolūkos.

Grupa SBP4 plkst. 23.00 aicina uz koncerta oficiālo afterparty VEF Paviljonā (Ūnijas iela 8 k-7, Rīga). SBP4 dīdžeji Kirja, Žeka un Stas radīs dejošanu, maigumu un breiku. Viņi nes Āfrikas burvību, disko enerģiju un house mūzikas ekscentriskumu. Viss tas ir drosmīgu kombināciju un paradoksu savienojums, apvienots vienā neaptveramā izpildījumā. Ieeja pasākumā bez maksas.

VEF KVARTĀLS piedāvā mūsdienīgu vidi vēsturiskajā rūpnīcas VEF teritorijā, kurā pieejamas telpas biznesam, kultūras notikumiem un labbūtībai. Šogad VEF KVARTĀLS atvēris vairākas kultūrtelpas pašmāju un starptautisku mākslinieku performancēm. VEF Vasarnīcas industriālo zāli iemīļojuši pašmāju un starptautiski mākslinieki, vairākas pasākumu aģentūras savus svētkus izvēlas organizēt VEF Vasarnīcā apvienojot ar VEF Promenādi. Pagājušajā nedēļā VEF KVARTĀLS iesildīja vēl vienu jaunu notikumu vietu – VEF Paviljons, kas ir topoša bāra lokācija zem nojumes un lieliska, ozolu ieskauta vieta nesteidzīgām sarunām ar brīnišķīgu skatu uz VEF Promenādi. VEF Paviljons atklāšanu piedzīvoja pagājušajā nedēļā ar atspirdzinošiem dzērieniem no Laska Bar. VEF KVARTĀLS – vieta kur būt!

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar