Grupa RIGA REGGAE iestājas par tīru Latviju, un izdod video klipu “Satīri Pats”

Regeja apvienība Riga Reggae plašākas publikas vērtējumam nodevusi jaunāko videoklipu dziesmai Satīri pats, ar to aicinot sakārtot ne vien vidi sev apkārt, bet arī katra paša iekšējo pasauli.

Grupas līderis Horens Stalbe skaidro, ka Riga Reggae, kā ierasts ar smaidu runā par nopietnām problēmām sabiedrībā: “Attīriet ne tikai vidi no sārņiem un turiet to tīru, bet turiet tīrus arī savus prātus un sirdis. Atcerieties, ka empātija ir tā, kas var paglābt pasauli.”

Viens no dziesmas autoriem Ints Ķergalvis, pazīstams arī kā Speiss uzsver tieši tās simbolos ietvertās vērtības. Pasaules sakārtošana pirmkārt jāsāk katram ar sevi. “Gandrīz ikvienā no mums sakrājies pārāk daudz visādu mēslu. Jātiek no tiem vaļā. Vēl labāk, ja varam tos pārvērst par ziediem, dziesmām, mākslas darbiem vai jebko citu skaistu” tā I.Ķergalvis.

Dziesma vienlaikus ir Riga Reggae sveiciens visai Latvijas sabiedrībai svētkos. Tieši 18. novembra vakarā grupa kāps uz Multikluba skatuves Valmierā.

Jainizdotajai komocīzijai tapis arī režisora Rihards Romuša veidots video klips. Kopmozīcija ierakstīta Ģirta Laumaņa studijā Hodila Records, māsterēta Kreisā Krasta studijā.

Apvienība “Riga Reggae” sevi uz skatuves pieteica 2014. gadā un kopš tā laika kļuvusi par aktīvāko sava žanra pārstāvi Latvijā. Grupa parasti muzicē sešu vīru sastāvā, izpildot gan savas, gan citu autoru kompozīcijas. Nereti projekta līderi Horens un Speiss sniedz akustiskus koncertus, kā arī abi ir aktīvi dīdžeji, kuri atskaņo regeju dažādos pasākumos, to skaitā baznīcās, bērnunamos, labdarības akcijās klubos un festivālos.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar