Fusion grupa “S&T Syndicate” iepazīstina ar “Riot of the Clowns”

Instrumentālā fusion grupa “S&T Syndicate” nodod mūzikas baudītājiem videoklipu skaņdarbam “Riot of the Clowns”, kurā klauna lomu piedēvē pēdējā gada laikā radītās politiskās situācijas iniciatoriem.

Par videoklipu un skaņdarbu, kas iekļauts arī grupas nesen publicētajā albumā “Elevator Music 2.1” mūziķi stāsta: “Klauni vienmēr cenšas kādu izjokot, apmānīt un par to lēti pasmieties. Reizēm var pievērt acis un iesmiet, bet tagad ir parādījušies klauni, kas iemācījušies apmānīt tik daudz cilvēkus, ka smieklīgais ir pārvērties par šausmīgo un tas nav nekāds joks. Mūsu skaņdarbs radās vēl pirms kara darbības Ukrainā, bet redzam, ka tas, diemžēl, ir vairāk piemērots parādīt šausmīgo, nevis smieklīgo. Tāpēc ar šo video aicinām turpināt atbalstīt Ukrainu un tās iedzīvotājus cīņā pret šiem melīgajiem klauniem, kuri izplata šausmas un nāvi. Palīdzēsim Ukraiņiem cīņā ar šo Klaunu Teroru.”

“S&T Syndicate” ir instrumentālā fusion grupa no Rīgas, kas savā mūzikā apvieno džeza, roka un elektronikas elementus. Augusta beigās grupa savus klausītājus iepazīstināja ar otro studijas albumu “Elevator music 2.1”. Grupas sastāvā spēlē Rihards Vāvere (bungas), Mārtiņš Jurjāns (taustiņi), Nauris Kolmanis (saksofons), Kaspars Lastovskis (basģitāra), Roberts Gromovs (ģitāra) un Kaspars Balodis (ģitāra).

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar