Atmaskots šova “Balss maskā” otrais dalībnieks – Fēnikss

Svētdien, 3. martā, kanāla TV3 skatītāji piedzīvoja noslēpumainā šova “Balss maskā” otro epizodi, iepazīstoties ar sešām jaunām maskām – Slaimu, Sirdi, Fēniksu, Burvi, Samu un Lapsu. Šova dalībnieki šajā vakarā skatītājiem un detektīviem izpildīja savu mīļāko dziesmu. Bet vakara izskaņā detektīvi vienojās, ka maska kritīs Fēniksam, atmaskojot modeli un TV raidījumu vadītāju Māru Sleju.

Šova otrajā epizodē tika atmaskots Fēnikss, kas bija viena no divām maskām, ko skatītāji iebalsoja atpakaļ šova 4. sezonā. Zem tās slēpās modele un TV raidījumu vadītāja Māra Sleja, kura dziedāja Noras Bumbieres dziesmu “Vēl nav par vēlu”. Pēc dziesmas izpildījuma Baiba Sipeniece-Gavare un Samanta Tīna minēja, ka zem maskas varētu slēpties Jana Duļevska, Mārtiņš Spuris teica, ka zem maskas ir satura veidotāja Beta Beidz jeb Beāte Bērziņa, bet Krivenchy uzminēja, ka zem maskas slēpjas Māra Sleja.

Pirms Fēniksa uzstāšanās Krivenchy lielu uzmanību pievērsa Fēniksa kājām, jo, viņaprāt, Fēnikss nemācējis iet uz papēžiem, kas viņam sākumā lika apšaubīt, ka zem maskas varētu slēpties sieviete. Arī sagatavotie pavedieni detektīviem nedeva tūlītēju skaidrību par to, kurš slēpjas zem maskas.

Pēc maskas noņemšanas Māra atzina, ka grūtākais esot bijis tieši iešana ar augstpapēžu apaviem, jo viņa to kādu ilgāku laiku nebija darījusi, kā arī smagie spārni bijuši izaicinājums līdzsvaram.

Šķetinot sagatavotos pavedienus, atklājās, ka zem tiem paslēpts tas, ka par spīti Fēniksa ugunīgajai dabai, pati Māra necieš karstumu un viņas mīļākais hobijs ir braukšana ar snovborda dēli. Māru ik nedēļu var pamanīt dzirkstošajā humora raidījumā “Nu, nopietni?”. Kāds Māru būs sadzirdējis radio, kāds cits sociālo mediju platformās, bet vēl kāds – Latvijas jaunatklāšanas raidījumā “TE”. Māra bieži sastopama pie Latvijas ūdeņiem, kā arī Liepājā, kur atjaunojusi dzīvokli.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar