Astoņi šaušalīgi noziegumi, kas paveikti “Sātana vārdā”

Kā zināms, nelabais var ieperināties visur: paša vai tuvinieku prātā, mīļajos mājdzīvniekos un pat nejaušos garāmgājējos. Tas liek darīt neiedomājamas un šaušalīgas lietas. Protams, aiz “sātana” var slēpties kāda reāla garīgā kaite, taču tikpat labi tas var būt ideāls attaisnojums vienkāršai nežēlībai.

Nenoliedzami, šādi noziegumi ir notikuši vienmēr un, jādomā, no tiem nebūs iespējams izvairīties arī nākotnē. Tieši tādēļ prāta apsēstība ar kādu ļauno garu vai būtni tik ļoti interesē gan komiksu, gan filmu, gan seriālu veidotājus. Taču realitāte bieži vien šokē vairāk nekā daiļdarbu autoru idejas. Lūk, par kādiem, it kā “Sātana vārdā” pastrādātiem noziegumiem savulaik ir ziņojuši plašsaziņas līdzekļi.

Šoferis apgalvo, ka kopā braukšanas lietotne aicinājusi viņu nogalināt

“Uber” šoferis Džeisons Braiens Daltons 2016.gadā dažu stundu laikā nogalināja sešus cilvēkus. Slaktiņa iemesls nebija ne nauda, ne atriebība, bet …. “Uber” lietotne. Viņš detektīviem skaidrojis, ka, atverot lietotni, redzējis simbolu, kuru atpazinis kā Austrumu zvaigzni, un pēc pogas nospiešanas parādījusies velna galva, precīzāk, kāda govslopa galva, kas mudinājusi viņu pastrādāt nežēlības. Un nav līdzējusi pat braukšana ar ātrumu, kas lielāks nekā 100 km/h. Tas bija pārņēmis viņu visu.

Bijušais kora zēns veic zvērīgus sātanistu rituālus

Kad 2008.gadā Jaroslavļā bez vēsts pazuda četri jaunieši, sākumā tika domāts, ka trīs meitenes un puisis aizbraukuši uz kādu vasaras festivālu. Tad kādā vasarnīcā atrada viņu mirstīgās atliekas, no zemes tās raka ārā pa daļām. Izrādījās, vietējie sātanisti – bijušais kora zēns Nikolajs Ogolobjaks, viņa sekotāji Aleksandrs Voronovičs un Aņa Gorohova – jauniešus piedzirdījuši, tad sadūruši katru 666 reizes, dažas ķermeņu daļas arī cepuši un ēduši. Ogolobjaks aresta brīdī paziņoja, ka Sātans palīdzēs izvairīties no atbildības, jo viņš tam ziedojis daudz upuru. Vēl cits slepkava paziņoja: “Es meklēju Dievu, taču tas man nenesa naudu. Es lūdzu Sātanu, un lietas uzlabojās.”

“Smagā metāla” žurnāla sludinājumu sadaļā iepazinies pāris nogalina savu draugu

Jādomā, to varētu nodēvēt par īstu mīlu – Manuela un Daniēls Rudas 2002.gadā kopā nogalināja savu draugu Frenku, lai “nomierinātu ragainu vīru apakšstāvā”. Viņi Frenku sita ar āmuru, sadūra 66 reizes, dzēra asinis, uz krūtīm izgrieza pentagrammu… un, bruņojušies ar motorzāģi, devās uz degvielas uzpildes staciju gaidīt sātana nākamos uzdevumus. Tur arī laulāto pāri notvēra. Vēlāk tiesā Manuēla atzina, ka nogalinājuši Frenku kā “Sātana instrumentu” un “pārliecinājušies, ka upuris cieš labi”.

Narkotiku apdullināti “Sātana briesmoņi” slaktē bez sajēgas

1998.gadā trīs jauni itāļu sātanisti – Andrea Volpe, Nikola Sapone un Mario Mačione – pēc plosīšanās metālmūzikas klubā “Midnight Pub” nogalināja deviņpadsmitgadīgo Kjāru un sešpadsmitgadīgo Fabio. Narkotiku apdullinātie jaunieši sadūra upurus līdz nāvei, aprakta līķus mežā un lēkāja pa to kapiem, saukdami: “Tagad jūs abi esat zombiji! Pamēģiniet tikt ārā, ja uzdrīkstēsieties!” Pēc sešiem gadiem Volpe nogalināja savu draudzeni, jo viņa pārāk daudz zināja par iepriekšējām slepkavībām un sātana mīlētāju sektu. Volpi un Saponi iegāza narkotikas: braucot slīcināt meitenes mašīnu tuvējā upē, viņi bija salietojušies heroīnu, tādēļ avarēja un nonāca policijas rokā.

Jaunietes “pāriešana” kristietībā sanikno bijušos draugus – sātanistus

1996.gada martā Kalifornijā netālu no mājām tika atrasts piecpadsmitgadīgās Elisas Pāleres līķis. Kā vēlāk atklāja viens no slepkavām, Roiss Keisijs, nodarītā iemesls bija meitenes “pāriešana” kristietībā. Pirms tam Elisa aizrāvās ar sātanismu, tādēļ Keisijs kopā ar Džeikobu Delašmutu un Džozefu Fjorellu nolēma viņu “upurēt sātanam”, proti,  nogalināt. Turklāt, pēc trijotnes teiktā, Pāleres nogalināšana ļautu viņu “trakumam kļūt profesionālam”. Elisas vecāki vēlāk vainoja populārās metālistu grupas “Slayer” dziesmas, kas jaucot jauniešiem prātus. Taču Delašmuts kādā intervijā noliedza jebkādu ietekmēšanos no metālistiem, paziņojot, ka Fjorella esot bijis apsēsts ar Pāleri.

“Sātana bībele” un dēmons Ezurāts mudina saprast “sajūtas slepkavojot”

1985.gadā Oklahomas iedzīvotājs Šons Sellers nošāva kāda veikala pārdevēju, lai “saprastu, kāda ir sajūta slepkavojot”. Nākamie upuri bija Šona mamma un patēvs, kuri tika nošauti pašu gultā. Pēc aresta Sellers paziņoja, ka studē sātanismu un tic, ka viņu apsēdis dēmons Ezurāts. Dēmons Šonu mudinājis uz slepkavībām. Viņš arī “simtiem reižu” lasījis Antona Levija “Sātana bībeli”. Cietumā viņš kļuva par kristieti un pat pamanījās piedalīties vairākos sarunu šovos, kur diskutēja par atteikšanos no sātana pielūgšanas. 1999.gadā Selleram izpildīja nāves sodu, un viņa pēdējie vārdi bija rindas no kristiešu dziesmas “Padari manu garu brīvu”.

Uz slepkavībām aicinājis dēmona apsēsts kaimiņu suns

1976.gada vasarā Ņujorku bija pārņēmušas bailes un dusmas, kad Deivids Berkovics nogalināja sešus cilvēkus, bet ievainoja vēl septiņus. Pēc aresta slepkava atzina, ka nogalinājis pēc dēmona, vārdā Hārvijs, pavēles. Hārvijs bija apsēdis viņa kaimiņu suni. Berkovicam piesprieda 365 gadu cietumsodu, ieslodzījumā vīrietis pievērsās kristietībai, taču joprojām tic, ka velns un dievs cīnās par viņa dvēseli.

Neskatoties uz eksorcisma seansu, apsēstais nogalina sievu un suni

1974.gadā Maikls Teilors bija vienkāršs miesnieks Osetā, Anglijā, līdz viņu pārvarēja ļaunais gars. Tādēļ Teilors piedalījās visu nakti ilgušā eksorcisma seansā. Eksorcisti uzskatīja, ka izdzinuši vismaz četrdesmit dēmonu, tostarp incestu, nežēlību, zaimošanu un netiklību. Galu galā viņi ļāva Maiklam doties mājās, kaut atzina, ka viņā palikuši vēl vismaz trīs – bezmiegs, slepkavošana un vardarbība. Atgriezies mājās, miesnieks nogalināja sievu, izrāva tai acis, mēli, nosita arī viņas pūdeli. Policija Teiloru atrada kailu ielas vidū, klātu ar asinīm un kliedzot: “Tās ir Sātana asinis!”

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar