Noskaidrots šova “Balss maskā” uzvarētājs

Svētdienas, 30. aprīļa, vakarā kanālā TV3 noslēdzās muzikālā šova “Balss maskā” trešā sezona. Šova finālā sacentās trīs dalībnieki – Melnais krauklis, Sniegpārsla un Laimes lācis, kas publiku priecēja ar dziesmām no saviem mīļākajiem mūzikas žanriem. Finālā triumfēja un 5000 eiro balvu ieguva atraktīvais Laimes lācis, zem kura maskas bija paslēpusies žurnāliste Kristīne Garklāva.

Finālā kā pirmais tika atmaskots un par godpilnās trešās vietas ieguvēju kļuva Melnais krauklis, zem kura maskas slēpās “Radio SWH” ētera balss un pasākumu vadītājs Kaspars Breidaks. Laimes lācis un Sniegpārsla vakara turpinājumā sacentās superfinālā, un “Balss maskā” trešās sezonas uzvarētājs tika noskaidrots TV skatītāju balsojumā.

Pēc skatītāju balsojuma par uzvarētāju šovā kļuva enerģiskais Laimes lācis jeb TV personība un žurnāliste Kristīne Garklāva, kura ik nedēļu priecēja skatītājus ar košiem un atraktīviem priekšnesumiem, otrajā vietā atstājot Sniegpārslu, zem kuras maskas slēpās dziedātāja Jolanta Strikaite-Lapiņa. Laimes lācis uzvaras gadījumā savu balvu bija nolēmis ziedot Ukrainas atbalstam, jo uzskata, ka katra tauta ir pelnījusi dzīvot brīvā zemē.

Laimes lācis finālā izpildīja Prince dziesmu “Kiss”, un detektīvi sprieda, ka zem maskas varētu būt hip hop māksliniece Buu, mūziķis Ralfs Eilands vai pediatre Dana Isarova. Bet superfinālā Laimes lācis atkārtoja jau iepriekš raidījumā izpildīto grupas “The Ting Tings” dziesmu “That’s Not My Name”.

Pirmajā raidījumā detektīvi izteica minējumu, ka zem Laimes lāča maskas paslēpusies Buu, Olga Rajecka vai Liene Šomase. “Tas ir tas gadījums, kad tu uzliec masku un uzreiz esi pavisam cits cilvēks”, pēc Laimes lāča maskas noņemšanas izteicās Jānis Šipkēvics. Pēc sava priekšnesuma Kristīne atklāja, cik viegli vai grūti bija iemiesoties Laimes lāča maskā un kā maskas uzlikšana mainījusi viņas uzvedību: “Pēdējais gads ir bijis tik grūts, es meklēju veidu, kā atgriezt prieku ikdienā, šī maska spēja atmodināt kaut ko nereālu. Laimes lāča misija – saredzēt īsto, ka aiz smaidīga cilvēka var slēpties kaut kas vairāk.”

Savukārt noslēpumainais šī vakara viesis bija iejuties Auna maskā, izpildot vienu no deviņdesmito gadu himnām – Coolio hitu “Gangsta`s Paradise”. Detektīviem neizdevās atminēt, kurš paslēpies zem Auna maskas, un, Jānim Šipkēvicam par pārsteigumu, zem maskas bija paslēpies Jānis Šipkēvics juniors.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar